MelikeBzB Kızlarda bende bu çantadan aldım trendyoldan 117 tl ye çok güzel geldi ve çok kullanışlı bende o herkesin kullandığı gobi istemedim kaliteli tavsiye ederim yalnız ben gri rengini aldım onuda şimdi en altta koyuyorum resmini, sizede fikir olsun 🤗 Işte bu renk aldım 🤗
Mrsakar Brokoli Starbucks termosumuz var evde 2 adet eşimle almıştık kahveyi 8-10 saatten fazla sıcak tutuyor. Bi ürünün başına bebek ibaresi getirilip iki katı fiyatına satılmasına karşıyım. Eminim ebebekteki termosların çoğundan daha kaliteliler onları kullanmayı düşünüyorum mamaya geçince zaten
Brokoli Mrsakar aynen, o yuzden kamp termosu demistim, kalitelidir akitmaz da hem diye. starbucks da mantikli , zaten varsa yenisine gerek yok
Mrsakar 2kizanasi ay zaten o modelden fenalık geldi her sitede aynı model. Parkta markette çantaları karıştırıcaklar milletle 😂
2kizanasi Mrsakar Dur dur bir dışarı çıkmaya başlayalım heeep karıştırcaz zaten 🤪 Toplumda spor kullancam aklımda 😂
Araf2020 Check this out: Sac a Langer Bandoulière Bébé Bag Grande capacité en Oxford Impermé… Bende bunu aldım
ECeren Mrsakar iyi yapmışsın bnde spor çanta aldım içinde soğutucu gözü bile var bi çok bölmesi var bnce çok rahat edersin klasık çantaları inceledim beldesteğı yok hacimleri az bide dünya alemin bildiği bi marka bunla 3 çocuk büyütürsün 😹Güle güle kullanın ☺️
Degisken Mrsakar anne bebek çantası aldığımda çok kullanmadım. Decatlondan ucuz daha küçük bir sırt çantası alıp yıllarca onu kullandım. Hala sağlam. Ama küçük. Şimdi de anne bebek aldım trendyoldan ebitte marka kaba bişey değil onu kullanıcam.