denizers Merhabalar burda okudum ve uyguladım ikinci kez yaptım bugünle,adetim yeni bitti,benden kahve lekeler geldi bugün ,dün de çok az sarı lekeler olmuştu,korktum ,biraz da ağrım oldu,deneyen var mı acaba bunu,
sdnrkya denizers canım bende yaptım bende de gelmişti ben 3 gün yaptım sanırım enfeksiyon temizleniyor
Semipermeable denizers ben de yapmistim adetimin sonlarina dogru ya da bittiginde hatirlamiyorum 7 gun suren adetim kahverengi kanamali 15 gun surmustu.. dedim bu ayda gitti yalan oldu hamilelik, o ay gebe kaldim :) etki mi etti bilmiyorum tabi.
denizers Ysmn_11 adetten sonra mi yapmistin canım,bilmiyorum ben de yapayım dedim ama lekelenmeler olunca biraz korktum acikcasi
denizers sdnrkya inşallah öyledir canim ağrım da olunca korktum yarın da yapayım o zaman üç gün olsun
denizers sdnrkya var canım biraz kistim vardı onla alakalı olabilir mi ki çok korkuyorum sağ Kasım arada sızlıyor
sdnrkya denizers canım bende olmadı sadece kahverengi leke gelmişti ama ağrım olmamıştı bı doktora git istersen
denizers sdnrkya teşekkür ederim canım kesilmezse giderim,bu aralar doktor işleri zor,kaç gün yapmistin canım
denizers Semipermeable kanama leke şeklinde miydi canim ağrım da var bilmiyorum inşallah etki etmiştir ,üçüncüyü yapmaya korkuyorum şimdi akşama ,ne yapayım devam mı edeyim canim
denizers Deletedmom192 gebelik için önerdiler ben de araştırdım burda yapılmış ,denemek istedim ,süt ve maydanoz u kaynatıp buharına oturuyorsunuz
Semipermeable denizers ben bir sefer yapmistim. Evet leke seklindeydi. İlk 2 gun biraz yogundu ama yine bir ped i doldurmuyordu ve leke geldiginde agrim oluyordu oyle cok cok degil ama mesela o gun bitmedigini anliyordum