ktnzehra49 Ceylan35 sorma ya nstde sancı çıktı şok oldum yine 20lerde çıkar diye bekliyorum 100 e kadar çıkmış ben hissetmedim eve geldiğimdendir sancım var diyorum eşim inanmıyo o 100 e çıkan sancıyı hissetmedin sen yemezler diyo bana😅😅
Derininannesii ktnzehra49 ağrı eşiğin yüksektir ilk doğumumda bende rahat karşılamıştım.bu demek oluyor ki doğumun güzel geçecek inşallah☺️
Ceylan35 ktnzehra49 gelicek işte. Bugün yarın ya benim de sancim var ama kasiklarima vurmuyo yarım saatte bı belime vuruyor ama kopucakmis gibi adet ağrısı gibi uzun sürüyor geçmesi bu sancimi sence
ktnzehra49 Ceylan35 yarım saatte bir beline vuruyo hani halk arasında diyolar ya gün sancısı bence seninkide öyle çünkü uzun bi süre giriyo araya
ktnzehra49 Ceylan35 ben gelsin artık nasıl geliyosa gelsin diyorum ama o çatalda gözümde canlanmıyor değil ay benim dündendir düzensiz sancılarımda var kızım heran sürpriz yapıp kendiside gelebilir 🥰🥰
Ceylan35 ktnzehra49 düzensiz sancini tarif et hele hissetmediğini sancıların demekki şimdi yeni yeni hissediyorsun ay o çatal beni benden alıyor 😂
Ceylan35 ktnzehra49 e benimde dün öyleydi 😂😂ama seninki gibi duzensizdi işte bı gelip bı gidiyordu yaklaşık kaç saniye sürüyor
Ceylan35 ktnzehra49 sende Varya ne uzun süre sancı çektin kızın seninle resmen oynuyor😂😂ya o değilde benimki midem de zıplıyor onu napicaz ağzımdan cikivericek
ktnzehra49 Ceylan35 vallahi oynuyor 😅😅 aç bırakacam onu doğduktan sonra bende onunla oynayacam göğsüme yaklaştırcam sana meme yok diyip diyip geri çekicem 😅😅 benimde aynı öyle midemde sanki bide sürekli bi yanma ay canım çıktı artık doğsakta rahatlasak 😅😅
Ceylan35 ktnzehra49 ben poposunu isiricam 😂😂ağlasın diye sen sordun mu kanala inmiş mi diye ben sormayı unuttum da kuzum