Halgaerva Sevgili anneler 39+5 günlük hamileyim son 3 gündür ağrılarım vardı fakat bugün daha çok şiddetlendi yürürken dahi zorlamaya başladım sizlerde durum nedir siz ce doğumum yakın mı?
mavera Halgaerva 39+2 oluyorum bu gece benim de kasık ağrısı oluyo bugün çok fazla bu sabah kontrole gittim Bi hafta bekliycez kendisi gelmezse haftaya suni sancı vericek
Maviss Halgaerva 40+3 ne sanci var ne su ne gelen var ne giden bekliyorum yarin kontrole gitcem acile uc gune bir
ktnzehra49 yarın 40 haftalık oluyorum bu gün ufak ufak kasık ağrım oldu hemen temizlik yapıyım belki doğum olur dedim sancı denen bi şey kalmadı geçti gitti sinirlerim çok bozuldu yarın kontrole gidicem inşallah yatış yaparda doğurtur diye dua ediyorum 😕😕
asyaa15 39+1 iz. Bikaç gündür adet agrısına benzer hfif sancılarım var ksıklarımda hissediyorum bebegi agırlıgını. Yürürken dha da agır artık. Cumaya kdr bekleyecegm o gün kpntrole gidecegm artık
ktnzehra49 Halgaerva başta 15 nisan doğum dedi olmadı sonra işte 38 haftalık gittim 39 da gel suniyle doğumu başlatalım dedi gittim 2 cm açılma var suni verirsem ameliyat olur dedi geri gönderdi haftaya gel bakalım dedi yarın be diyicek çok merak ediyorum gün veriyo sonra erteliyo kendi sancın gelsin diyo ama bende sancı yok
ktnzehra49 asyaa15 yok hiç gelmiyo 30 la 35 hafta arası daha çok sancım vardı ağrım vardı şimdi hiç yok
Ceylan35 ktnzehra49 😂😂bı doguramadik bende yarın 39+1 oluyorum gidicem hastaneye nolur beni dogurt dicem yetti gayri
ktnzehra49 Ceylan35 karnın indimi senin benim ağzımdan çıkmaya niyetli heralde gittikçe yukarı çıkıyo sanki 😅😅
Gupse ktnzehra49 aynen bende inmek yerine çıkıyo postlarınızı gördüm sabah ne diyecek doktor haber verin bende sabah gideceğim 39+5 oldum bende 😀
Nur_suzen Bende 39 haftalık oldum doktor takibe devam diyip yolluyor nefes almak o kadar zor geliyor ki bende kontrole gittiğimde al artık kızımı içimden diyeceğim 🦋
ktnzehra49 Gupse valla sizinde hakkınıza hayırlısı gelmiyo nisan bebişleri 😅 bu posta yazarım yarın doktorun dediklerini 🥰🥰
ktnzehra49 Gupse @Ceylan35 doktor bebeğin suyu gayet iyi sende iyisin cumartesi tekrar gel bakalım dedi çarşambaya kadar bekleyelim çarşamba gel yatış yapıcaz doğumu suniyle başlatıcaz dedi 😅😅😅
Ceylan35 ktnzehra49 benimki babasına çekmiş adam beni gece 10 da istemeye geldi buluşma yerinde dakikalarca bazen saatlerce bekletiyodu ağırlığını babadan almış 😂😂
ktnzehra49 Ceylan35 bende eşime senin gibi inatçı babasının kızı nolacak diyorum yok anasının kızı senin gibi nazlı kızında diyo 😅😅
Derininannesii Ceylan35 hahaha buna çok güldüm aynı benim eşim ilk kızımda geç geldi şimdikinin de gelesi yok demek olay babadan kaynaklıymış 😂