Buluttt123 ZeynepBetul dalın eskisi gibi değil malesef içeriğini bozdular. O yuzden bende kullanmak istemiyorum
3461 Buluttt123 Benim eşimde aynı öyle dıyor ki haklılarda😂 şu çağ bizi böyle yaptı aslında en pahalısı en iyisidir bebeğime başka birsey alırsam onu önemsemıcek sanki onun sağlığına iyi gelmıcek kafası☹️
RuzgarsMommy Bende mustela saç vücut olandan alcam 500 ml baya uzun zaman gidiyormuş konak olmasin korkuyorum
Deletesmom095 RuzgarsMommy evet doğal sabunlarıda doktorlar önerebiliyor benimde kücükken dalin vs diğer markalara alerjim olurmus annem hep beyaz sabunla yıkarmış
RuzgarsMommy Deletesmom095 kocasının alırsın bi sabun dediği o senin dediğij sabunlardan olduğunu zannetmiyorum hayatim ucuz bisey arıyorlar :)
Ceylizm Buluttt123 Ben yurt dışındayım. Türkiyede var sanıyorum trendyoldan bulabilirsiniz. Burda en çok kullanılan markalardan biri doğallık bakımından
CananAkdag Buluttt123 valla işte bende alacaktım ama bi tık pahalı geldi yeğenimde jhansons baby kullandık bi zararı yok yani gözlerinde yanmıyor ondan aldım bende
Buluttt123 RuzgarsMommy kocanın ucuz bisi aradığını nerden cikardim tatlım. Sadece ben cok araştırıyorum uğraşıyorum diye sabun al diyor eskide sabunla yikanirdik şampuan mi vardı demek istiyor. Ucuz olmaz ondan değil