Gulanelis tugce0606 kız görmek istemiyorum inan ki kağıtları zaten üniversite notlarım plaketim hepsi küçük bir valiz kadardı bunlarda çabası öğğ geliyor🤣🤣
tugce0606 Gulanelis ahahaha aynen yaaa vallaha bıktık 🤣 bide benim eşim Türkiye de 15. Miydi neydi derece yaparak atandı oda sağlıkçı çok utanıyorum ona karşı🤣🤣
Gulanelis tugce0606 helâl olsun bravo vallahi inşallah daha iyi yerlere gelir ne bileyim yükselir inşallah
Gulanelis tugce0606 bu arada canm 2 sene önceki kpss çok kolaymış inşallah bu senekide öyle olur amin
ecemrt tugce0606 sosyoloji dışında herbölim olabilir sosyoloji mezunuyum ama iş bulamadım ki çevremde çok fazla iş imkanıda yok bu konuda öyle olunca iş başa düştü 2.üniversite hazırlıkları yapıyorum işte.Psikolojik danışmanlık ve rehberlik düşünüyorum.Hayırlısı diyelim🥰
tugce0606 iremgun bende bugüne kadar hiç ortamım olmadı çalışmadan girdim bende bebeğimin şansına daha da asildim Allahım bebeklerimizin yüzüne bakar inşallah 🤲🏻💕💕
tugce0606 Gulanelis inşallah kuzum bakalım 2016 da girdi o 3 yıllık memur. O sınava bende girdiydim düşük aldım ya🤣 zordu diye hatırlıyorum eşimde diyor standart sapma o yüzden birazda yüksekti dedi normalde 2 puan daha düşük gelirdi ama sapmadan daha fazla geldi dedi
Gulanelis tugce0606 kız ben 16 da üni son sınıftım girdim sınava 70 aldım ama hocaların ısrarıyla gitmiştik kendinizi deneyin demişlerdi keşke o zamandan atanmış olsaydım ahh dünya ahh😁🤣😁🤣🤣😁🤣😁🤣
Melike1 tugce0606 Bende 112 😊Hazırlanıyorum ama motivasyon sıfır dershanelerde kapandı.Son atama puanlarından sonra umudumuda yitirmeye başladım 😒
Gulanelis tugce0606 aynen valla yeterki diyordum üniyi bitirip eve kaçayım sabaha kadar game of thrones izleyeyim american horror story izleyeyim 🤣
Rabiakk tugce0606 😁ne zaman KPSS hazırlansam hamşle olduğumu öğreniyorum 😂😂girmek nasip olmuyor bu kpsss ye hazırlanıyordum dershaneye giderken oğlum eşlik edecekti lakin ertelenme ile birlikte doğumuma denk geliyor yine giremiyorum 😁
Afrze Benimde çalışmam lazım . Hiç çalışmıyorum.yeni mezunum . 77 alsam yeter bana da . Dişprotez teknikeri yim. 7 buçuk aylık hamileyim.trmelim var. Az çalışsam yapacam da hiç çalismiyorum.ya
Gulanelis Afrze çalış kız bence 77 iyi bir puan biraz çalışsan zaten alırsın bence bu fırsatı tepme çok iyi bir fırsat senin için
tugce0606 Afrze yaaa hiç çalışmadım geçen yıllar 76 almıştım yaparsın yani sizin bölüm kolay atanıyor biraz baksan iyi olur