YesimB Kızlar merhaba, ben 5 haftalık gebeyim doktor kesenin olup bebeği göremediğini söyledi, vajinal ultrason istedi ne yapacağım bebek neden gözükmedi . Vajinal ultrason nasil
mmylmz YesimB 5 haftads gözukmezki. kese oluşur sonra bebeğin beslendıgı yolk salk kesesi oluşur daha sonra kalp atışı oluşur. bebek çok sonra gözukur yaklaşık 8 9 haftada. panık yapma. vajınal ultrason alttan bakacaklar yanı ismınden bellı zaten
mom101 YesimB korkma canım bendede 5+3 haftalıkken gittim vajinal uıtrasonla ancak kese göründü sonra 6+3 haftalıkken gittim yine vajinal ultrasonla yalnızca kese ve yolk kesesi görüldü hatta doktor 4 gün sonra gel gözükmezse kürtaj yapcam söyledi ilk gebelikte boş gebelikti çünki ama ben bekledim ve 7+5 haftalıkken gittim hem bebeği hem kalp atışını karından bakmakla gördüm şükür şimdi 13+3 haftalığız🥰
Emsl_kn YesimB karından görünmemesi çok normal canım zaten daha çok küçük. Vajinadan ultrason aletini sokarak bakıyor doktor. Öyle kesin gözükür.
zeyzey95 YesimB 5 haftada bebek gözükmez zaten canım ben 6+5 de gittiğimde vajinal ultrason da kalp atışını da görmüştüm bir hafta sonra git bence
cico-20 Bende 5 haftalıkken gtmıstm gozukmemişti. bı hafta sonra gıdıp gormustmm. Bence bı ıkı hafta daha bekleyeblrsın vajınal ultroson yerıne
Minnaksever Benimki 7.haftada göründü vajinal bakmak yerine bekledik.bekleyebilirsiniz başka bi sorun yoksa