bilaloguzunannesi Nrsmmhn bende bulamıyorum mayıs sonu doğum insAllah bir normal renkli pijama takımı bakıyorum bir beyaz lohusa takımı kararsızımm
Tnskmn Nrsmmhn şuan istesenizde kimseyi almıyorlar ziyaretçi olarak ben bi tane normal önü düğmeli bi pijama takimi alacağım okadar lohusa takımına gerekyok açıkçası ❤
svmlanne Nrsmmhn önü düğmeli pijama kapalı olduğum için üstüne sabahlık aldım, lohusa takımı da aldım ama eve geldikten sonra onu giyeceğim hastaneye bi takım yeter diye düşünüyorum
BusraCasu İnstagram da lohusaavm diye bir site var ürünleri çok güzel ve kaliteli duruyor açıkçası bende oradan sipariş vermeyi düşünüyorum
hilal_yener bilaloguzunannesi 35+3 canım mayıs sonu demişti internetten bakıncada mayıs 30 gözüküyo kızım olcak benimde
Deletesmom095 bilaloguzunannesi çok hoş canım bende bunun bir değişik olanını yakasında dantel olandı sanırım onu beğendim ☺️
aysenur30 Lohusa takımı almadım Mayıs sonu benim de doğumum. önden düğmeli iki adet pijama ve sabahlıklı gecelik aldım Trendyol san nicoletta markası memnunum daha kullanmadım ama yıkadım denedim gayet güzel tavsiye ederim bakmak isteyene 🤗
Deletesmom095 bilaloguzunannesi o benim dediğime bak canım dantelliydi önü bayağı kapalı bende tesettürlüyümde o olur gibime gelıyor
bilaloguzunannesi Deletesmom095 az önce bunu eşime gonderdim al dedi birde 89 kiloyum 🙈 kac beden aldınız siz kumaşı nasıl 😊bunh alayım hemen