Varol1811 Mom10 merhabalar instagram da elbise kiralayan çok güzel Bi sayfa var nasip olursa ben oradan kiralamaya düşünüyorum ismi antalyadress diye Bi bakın derim 🥰😍
ssemashn Bende burada bekleyeyim🤗 hal böyle iken nasıl foto çekileceğiz her yer kapalı yasaklı ama bir umut bekliyor insan 😂
Mom10 ssemashn aynen oyle bekliyoruz benim daha var doguma o yuzden simdiden elbise arastirayim dedim😅
Ponciginannesi_ ssemashn Ben evde kendim çektim 😄 bi mavi elbisem vardı baby shower da giyecektim. O da iptal oldu malum. Bende giyindim makyajımı yaptım kendi kendime çekildim 😊
ssemashn Ponciginannesi_ iyi yapmışsın valla anı hatıra bu günler bir daha gelmiyor ben eşimle dış mekânda çekilmek istiyorum 31+4 üm bakalım fırsatımız olacak mı elbisem de yok henüz 😔
Mom10 Varol1811 tesekkur ederim Canim benim ama ben yurt disindayim o yuzden satin almam gerekiyor :(
hulyatkknt Varol1811 ay ben bu sayfaya bayıldım normalde saçma gelirdi ama çekimler ama elbiseler çok şııık
Varol1811 hulyatkknt emin olun bende sizin gibi düşünüyordum ama bu sayfayı keşfettikten sonra Allahım çekim yapmayı bana da nasip etsin çünkü her gün mutlaka açıp bakıyorum 🥰🧡