Annisko Serpil02 aa gayet iyiydi ki ben size ekran attım. Urun gerçektende iyi kullanışlı.ben mağazaya gdiip aldım civilden.bebek arabasını da öyle
Annisko Perii şüphe etmeden alabilirsiniz biz çok fahiş fiyat olarak düşünmedik açıkçası çünkü en fazla ne kadar kullanacak ki bu yüzden orta segmentin iyisini aldık.esimin kuzeni civilde calisyo zaten ürün kötü olsaydı almamızı istemezdi :))
Kdzeregli Damlaustglu ama 15 kgyi geçtikten sonra bebek arabası pek kullanılmıyor zaten yürümeyi tercih ediyorlar
Damlaustglu Kdzeregli Ablamlar çok uzun süre kullandılar. 15 kg çok kısa sürede geliyor zaten çocuklar 3 yaşından sonra kullanılamaz diye alamadım bende :(
miniginannesi1 Sevgipitircigim kraft ego travel sistem canım kesinlikle öneririm her detayı düşünülmüş bir araba ☺️
Serpil02 Gmzalp ya siz bu arabayı mi aldınız post actimda cvp gelmedi nasıl kullanislimi birde ne kadara aldınız internette çok pahalı bütçemi çok aşıyor
Gmzalp Serpil02 ben joie aldim 1350 tl esim cok istedigi icin ama ben olsam pier cardin yeho alirdim .joie daha pahali uygun istiyorsaniz moroglu bebevar instagamda pusetleberaber 550 civari diye biliyorum ona bakabilirsiniz
Degisken Travel sistem almayın derim ben. Ağır ,kaba, yer kaplıyor. Zaten çocuk büyüyünce hemen bir baston puset alıyorsunuz.o yüzden hiç masraf yapmadan tam yatan en hafifinden bir baston alın.
Emine_Leyla Gmzalp canm bende gördüm onu da sence güvenilir bi site mi alan oldu mu etrafında abimler verdi bana arabayı bi sene tam kullanmadilar kızlarına zaten pek çıkmıyorlardı arabaları vardı zaten ikiside öğretmen arabada baby plus canyon travel sistem ama iyi değil falan diye okudum kullanınca anlıcam rahat olup olmadığını bakalim😊🌷
Ferihakrc Bende 25 haftalık hamileyim canım bende pierre cardin twist almayı düşünüyorum bir iki arkadaşımda kullandı çok memnun.
Perii Perii bebek arabası katlanabiliyor mu peki görsellerde göremedim de çok soru sormuş gibi oldum kusura bakmayın 😔