_Koncuy_ Merhaba hanımlar :) Antalya’da yaşayan ya da gebeliğini burada geçirenler Hastane ve doktor tavsiyesi verebilir mi?
Medusafer _Koncuy_ ben medicalpark mine erdoğan yılmaza gidiyorum kuzenimin doktoruydu o da çok memnundu bende çok memnunum
bburcu _Koncuy_ hangi bölgede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Uncalı Meydan ve Vitale çok iyi🤗 çok iyi doktorlar var her iki hastanede
brcaky Görümcem olimpos hastanesinde doğurdu doktoru dışardan tutmuştu ama hastane baya temizdi odası, yenidoğan üniteside vardı memnun kaldı.
_Koncuy_ Vitale hastanesi hakkında hiç iyi şeyler duymadım, doktorlar da dahil bütün çalışanlar ilgisizmiş, çok çok fazla bekletiliyormuş hastalar randevusu olsa dahi ve tüm bunlara rağmen ücretleri çokmuş diye biliyorum ama 😕 bburcu Ranahes
Pinkyellow Bende dolunay Yelda dogan a gidiyorum canım Instagram’dan bı sayfasına bak derim ben çok memnunum doktorumdan 😊
ALSAN Vitalede Murat Doruk beye gidiyorum teyzemde Murat beyde doğum yaptı hastane hakkında dediğiniz gibi bekleme sırası vs fazla fakat Murat bey gerçekten iyi ilgili bir doktor
_Koncuy_ ALSAN Anladım, teşekkürmederim. Ben internetten okumuştum doktor olarak iki tane doktordan aşırı memnuniyetsizlik vardı isimlerini hatırlamıyorum ama bilemedim 😑