eda_gencer Nil-Beyza benden sana tavsiye testin negatif ciksada adetin geciktikten 2 3 gün sonra kan testi yaptir.. 6 tane normal 1 erken testim negatif cikmisti… Ama hamileymisim. Bazı insanların testi hemen çıkmıyor. Ama dediğim gibi adetin en az 3 gün geciksin
Nil-Beyza eda_gencer keşke dayanabilsem🙈 evde olunca yapmadan durmuyorum olmasa yapmazdım akşam eşim getirdi yapmayacaktım ama amannn nolacak yapım dedim ve negatifi güzelce gördüm 🤦🏻♀️
Nil-Beyza gunesveguney yapmayacaktım aslında ama dayanamadım yaptım ve koca bir negatifi baya da belli tek çizgiyi gördüm gayet açık ve netti 🤦🏻♀️
Nil-Beyza Gizemnaz_ yapmak istemiyordum ama eve gelince test dayanamadım yaptım ve koca bir tek çizgiyi gördüm artık 🤦🏻♀️ O kadar çok belirtim vardı ki bu ay bana İyi oldu bu Hakkettim kendi kendine sürekli birşey bulma uyarısı idi . İnan miğde kalkmasından tut kaşık- bel ağrısına herşey vardı Ve ben bir yandan adet olacağım derken diğer yandan kesin var modundaydım nasip hayırlısı 🤲🏻
Gizemnaz_ Nil-Beyza ama cnm benimkiside negatif cikti morel bozmak yok olsaydi dunyala bizim olurdu evet ama yikilmak yok yola devam
Nil-Beyza Gizemnaz_ öyle bakalım o değil dün negatifi görünce geçmesi gereken belirtilerim bu sabah el değdiremeceyeceğim kadar göğüs sızısı ve dolgunluğu ile Devam ediyor 🤦🏻♀️ Hayırlısı bakalım regl olana kadar Ümit bizimle 🤲🏻😍
ilkayy07 selinn35 benim bugün adet günüm 1 haftadır kasıklarım ağrıyor çok üşüyorum ısınamıyorum göğüslerim biraz ağrıyor ve dayanamayıp test yaptım ama negatif ama Başka tartışmaları okuduğum da çoğu kişinin negatif çıkmış idrar kanda öğrenmiş hamiş olduğunu inş benim de öyledir 🙁
merveandkoala selinn35 merhaba ben gebeliğimi öğreneli 10 gün oldu sık idrara çıkıyordum, akıntım oluyordu, üşüme olabilir, göğüs hassasiyeti her reglide olurken bu sefer reglime 5 gün kala o hassasiyeti yaşamış ve bitirmiştim. Sevgiler