Muhammedim0125 Çatım biraz basıkmış ama bebek küçük dedi zorlarsan doğabilirsin dedi dr açılmam yok su yok sancı yok 39+2 oldum. Bu çatı ile doğum olur mu acaba 😔
ozlemoz13 Muhammedim0125 bende normal doğum yanlısıyım ama bu şartlar altında ben olsaydım sezeryan tercih ederdim sanırım 😳
Gizemms Muhammedim0125 bende aynı 39+2 yim Doğuma dair belirti yok, dün çatı muayenesi oldum bende yapabilirsin dedi doktorum.
Feyzay Muhammedim0125 ben de öyleyim iç çatım hafif basıkmış ama normal yaparsın demişti 37+3 te. 40+2 de suniyle deneyecek doktorum olmazsa sezaryen dedi nst de sancım var ama bebek kanala girmemiş🤷🏻♀️
sndsk @Muhammedim0125 çatı muayenesi parmak ile mi yapılıyor ya bende geçenlerde alttan muayene oldum ama çatı muayenesi miydi bilmiyorum 37+4 bizde 😏
Feyzay PrensTaha parmakla bakıyor. Ben burda çok acıyor vs diye okumuştum kendimi biraz kastığım halde hiç acımadı diyebilirim. Sonrasında ağrı ya da hafif kanama olabilir demişlerdi hiç bir sey olmadı ben de
PrensTaha Feyzay bende okudum burda acıdı falan diyorlar o yüzden merak ettim umarım bende senin gibi hissetmem canım 😍😍
Feyzay Muhammedim0125 pilates topunda hareketler yapıyorum hurma yiyorum. 37. Haftamda yoktu açılmam şuan ne durumda bilmiyorum. Doktorum ultrasondan bakarak bebek kanala girmemiş dedi
Kkggee Muhammedim0125 canım bende bugün oldum ilk defa 38 haftalığım banada çatı kemiğin biraz basık dedi bebek 3500 bekliyelim bi dedi çok kilo almazsa deneriz normali dedi ama benim çok inancım yok 🤷♀️
Muhammedim0125 Kkggee ama bir iki haftaya kilo alabilir senin . Benim 5 gün kaldı diyor bebek 2900 dedi o yüzden yine de zorlarsan olur dedi sadece inmesi için hareket yapmam lazım