KardelenYB 123abc evet ama çok kararsızdı ne desem yalan olur dedi sonra kıza benziyor dedi ama 5 hafta sonra kesin söylerim dedi 🙄😕
KardelenYB Neyazsamkabuletmiyorsun1 ismine bayıldım 😂 sanırım sinir olup bunu yazdın en son evet doktorda galiba ama dedi %51 yaniii ☺️
123abc KardelenYB yani 16 haftadan önce tam belli olmuyor bana değil ama arkadaşıma 12 hafta yken erkek kesin dediler 16 da gitti bu sefer kesin kız dedi gerçekten de kız di
Ayazuras KardelenYB Sağlıklı ve gönlüne göre olsun inşallah canım 🤲 öğrenince haber verirmisin merak ettim 😇
KardelenYB Ayazuras yeni inşAllah bu posta yazarım yine 🥰 17. Hafta da gel dedi bayramdan sonraki ilk hafta ınşAllahhh
Gzde_96 KardelenYB bende hiç anlamıyorm tahmın haftalarımız aynı canım karataş ta hangi doktora gidiyorsun
Mommyshark KardelenYB benimki kız tam tersi duruyordu birde yüz yapısından geldi erkek gibi kızlar daha yuvarlak oluyor hayırlısı olsun sağlıklı olsunda
Gzde_96 Evet bende arzu hanıma gidiyorum dün ordaydım hatta 2 li taraması için bize söyledi cinsiyeti kesin olarak 😍 belki bebeğinin pozisyonundan dolayı tam görememiştir hayırlısı olur insallah 🙏🏻🙏🏻
KardelenYB Gzde_96 aaa bende bugün gittim 2 Li için cinsiyetten emin değildi valla çok kararsız konuştu sanırım dedıgın gibi pozisyondan dolayı 🥳🥳 sizin cinsiyet ne 😍