150403 Zynbss8765 ben hindistan cevizi yağı aldım 15+3 teyim çatlak henüz olmadı daha erken galiba ama karnımda kaşıntı oluyo sürünce geçiriyor kaşıntı
Twinsmomtwoboy Zynbss8765 2 3 aklima geldikce😅 ama catladim surekli surmedigim icin biyerden sonra sıkılıyo insan eriniyorum😊😊
150403 Zynbss8765 biooili bilmiyorum da lierac iyi olduğunu duydum bende eğer oluşursa çatlak handistan ceviz yağı iyi gelmezse lierac almayı düşünüyorum
Hdnmz4 Zynbss8765 ben bi arkadasimin tavsiyesiyle “frei öl” kullandim, Oda bi yag internetten arastirin isterseniz, 35.haftamdayim cok sukur catlamadim, halbuki catlamaya cok musait bi yapim var
150403 Ruveyda_ yaa gerçekten mi ilk defa duydum zaten hormonlardan karnımda biraz tüylenme oldu bu daha da arttırır mı acaba
Isgnzhr 150403 yaglar kil koklerini besliyor tuylenme cogaliyor ama cok takilmayin genelde dogum sonrasi hepsi dokuluyormus benimde fazla tuylenmem oldu hormonlordan dogumdan sonra dokülürler heralde 😁
Isgnzhr Ben bio oil kullandim 36. Haftamdayim 32. Haftamdan itibaren basladi catlaklar sadece karin bolgemde var 7.ayimdan itibaren kullandim aklima geldikce suruyordum hatta bi siseyi bitirdim ama catlamama engel olmadi genetik sanirim vucut losyonlari da suruyordum ara ara badem yagi da karisik kullandim hepsini yine de catladim 🤷🏻♀️
hellomum Sabah akşam şeklinde sürüyordum ben ama yine de kaşıntım oluyodu, internetten araştırıp palmers ın kremlerini aldım, şu an cildimin gerçekten nemli olduğunu hissediyorum günde 1 kere sürmem yetiyor.
Nuray96 Ben 16 haftadayım şimdiden catlagim oldu sabah bide yatarken sürüyorum öğlende bebek yağı sürüyorum
Ekimparis Zynbss8765 tüm vücuduma sürüyorum, vücudum çok sıkı çatlarım diye çok korkuyorum, palmers de aldım onu da kullanıcam. İçerik olarak palmers daha sağlıklıymış bu arada ✌🏽
ozlemoz13 Zynbss8765 bende alerji yaptı kullanamadım, kırmızı kırmızı lekelere sebep oldu 🤦♀️ onu bırakınca geçti