Biranne00 Merveduyg mercimek çorbası etli kuru fasulye pirinç pilavı salata turşu ve yoğurt var bizde canım eşimin isteği üzerine biraz kış menüsü ama canı istemiş 😂😂
Merveduyg Biranne00 ay bilirim benimki de sürekli yA kuru fasulye yada nohut istiyor 🤣 afiyet olsun hayırlı iftarlar bu arada canım
Brokoli mercimek corbasi, bezelyeli pilav, etli pancar yemegi, kemalpasa tatlisi dunden yaprak sarmam var biraz bugun tansiyonum düşük gibi bi enerjisizim. yiyemicem gibi gorunuyo -_-
Merveduyg Brokoli ayy tuzlu ayran iç canım ayaklarını yüksege kaldır iyi gelir Ellerine sağlık gayet güzel olmuş menü bende akşam kadar hazırlayıp daha sonra çorbayla kalktığım oluyor hayırlı iftarlar diliyorum
Brokoli Merveduyg tesekkur ederim. aynen bir corba ictim, ben duramiyorum deyip biraz uzandim hesapta ama uyumusum. esim sofrayi kaldirmis bile çoktan, niye boyle oldu anlamadim bugun. ha bayildim ha bayilcam modundaydim hep, uyuyup uyanmak biraz iyi geldi gibi
Merveceeee Domates soslu makarna yaprak sarması vardı salata ve eşimin isteği üzerine yoğurtlu kesme çorbası
Minnaksever Merveduyg rendelenmiş çiğ kereviz yoğurt sarımsak bu kadar ☺️ ama kerevizle alakası olmayan bile bayılır tavsiye ederim 😁 teşekkürler size de ☺️
Minnaksever Brokoli o adını hiç duymadım ama evet ceviz de çok güzel yakışıyo Ege’de olunca her sebze başımızın tacı 😍