Herkeze mrb arkadaşlar öncelikle bu zor gunlerin bi an önce bitmesi ve hamile annelerimin sağlıkla evlatlarını kucaklarina almasini nasip etsin rabbim🙏
Gelelim doğum hikayeme.. hamileligim cok güzel geçti migde bulantisi falan hic yaşamadım çok aktiftim çalıştım 34 haftama kadar 20.haftamda detayli ultrasonunda down sendromu suphesi konuldu ve ben ambiyosentez yaptirdim 1 hafta suren kabus dolu günleri çıkartırsak eğer rahat bi hamilelik geçirdim cok sukur sunucumuz temizdi 😊 30.haftamdan sonra migde yanmalarim başladı ama olsun o bile güzeldi benim için hiç dert etmedim derkeeenn 37.haftamda kontrole gittim aynı zamanda da çatı muaynem yapılacaktı çatı muaynesi korkulacak gibi değil cani çok tatlı olan ben bile hiç birşey anlamadim sakın kasmayın kendinizi çatım müsaitti ama rahimde yumuşama ve açıklık yoktu doktorum 40 haftaya kadar bekler dedi ve corona belası yüzünden o kadar beklemek hem bana hem doktoruma riskli geldi çünkü özel hastaneler de artık pandemi hastanesine dönmüştü ikimizin kararı ile sezeryan olmaya karar verdik doktoruma çok güveniyordum bu çok önemli bence hemen ertesi güne yatısim verildi doğuma ağlayarak gittim yaptığım planlar fotoğrafcı ailem eşimin doğuma girememesi falan hayal olmuştu evden 2 kişi çıktık ilk doğumum du ve kendimi çok yalniz hissettim korku da çok vardi tabi ben iğneden kaçan bi insandım 😂 oğluma odaklanmaya çalıştım sürekli neyse yatısim yapıldı odaya çıktık üst değiştirme damar yolu açma ve beni hemen ameliyata aldılar çok hızlı gelişti 😊 bele vurulan iğne dedikleri gibi acıtmiyor gerçekten rahat olun bende 2 kez denenmesine rağmen çok az bi acı hissettim daha sonra sonda mi taktılar hiç acı hissetmiyorsun uyuşuyorsun zaten ama ben hep uyusmadim diye söylendim 😂 cekistirmeler hissediliyor birde karnıma bastirmalari beni mahvetti gerçekten basinctan yüzüm patlayacak gibiydi kalbimi sokuyorlardı sanki o arada oğlum cıktı ama ben hayal meyal hatırlıyorum muhteşem güzelliği ile karşımdaydı ve o anki hissi birdaha hiç birseyde yaşayamam eminim oğlum kontrolleri yapıldıktan sonra babasının yanına gitti benimde dikislerim tamamlandi ve yuksri ciktim ama dehset bi agrii hissediyordum ve ameliyathanedeyken ayaklarimi oynatmaya başladım meğersem belimde ki tel çıkmış 😓 o yüzden doktor kadar anestezi uzmanida çok önemli arkadaşlar ve ben o açıyı tarif edemem sıcağı sıcağına acı çektim ve belimdeki telin çıktığını yukardaki hemşirelere söylemedim onlar naz yapıyorum sandılar herhalde çünkü hiç bi ağrı kesici fayda etmedi daha sonra belimden çıktığını ve aşağıda tekrar taktiklar8ni söylediğimde belime baktılar odadayken gene çıkmış ondan sonra damardan ilaç aldım ve rahatladım sabah 9 da girdim ameliyata saat 4 de agrim dindi ve ben o saate kadar içime içime haykırdım diyebilirim 😂 oda geldi geçti sonra ilk yürümem gayet rahattı size onerim bol bol yürüyün agrım var diyip yatmayın daha kolay ayaklanirsiniz 1 gün kaldım hastanede eve geldim ve o gece oğluma ben baktım eğilip beşikten aldım emzirdim tek basima çivi çiviyi soktu sanırım çok kolay ayaklandim sizde yatmayın yürüyün sürekli şuan 1 ay doldu bile herşey geçiyor geriye bi mucize kalıyor korkmayın sezeryan psikolojikmen korkutuyor ama gerçekten çok kolay benim sanssizligim olmasaydı çok daha rahat olacaktı ama kısmet böyleymiş çok uzattım simdiden teşekkür ederim darısı sizlere olsun sağlıkla evlatlarinizi alın kucağınıza 🙏 sağlıcakla kalın ❤