Ehnr Kızlar buraya 15 haftalık bebek bırakıyorum 12 haftada doktorumuz kız gibi duruyor dedi dün gittik pipi gördüm dedi ama bir ay sonra netleşir dedi fotoğraflarını atıyorum 🥰
deletedmom126 Ehnr aynen bacak arasını gördüm 🤣pipi var 🤩🤩 hayırlı olsun insallah gördüğüm şey pipidir🙈
AtaMommy Ehnr ben 15 haftalık bi bebeğe göre çıkıntı göremedim acıkcası benimkinin çıkıntısı 16. haftada böyleydi https://imgyukle.com/i/rJYJ6P arada 1 hafta var çok değil bilemicem 🤷🏻♀️
deletedmom126 Ehnr ya banada 12 de kız gibi dedi biz kıza çok alıştık ya bi kac hafta sonra bizede erkek derse🤣🤣
Ehnr AtaMommy 14 haftalık ama 15+0 uyumlu bebeğin demişti sanirim farklı ultrasonlarda çekilmiş görüntüler olduğu için olabilir.doktorunuzun ultrason makinesi deki keskinlik fazla o yüzden çok koyu ve net çıkmış bilemiyorum 🤷hayırlısı olsun
AtaMommy Ehnr netlik değil ki konu çıkıntının büyüklüğü bulanık olsa ne olur net olsa ne olur 😂 ozaman 14 haftalıksın canım 15 haftalık değil sen son adet tarihini baza alıcaksın bebeğin gelişimi değişiklik gösterebilir
Ehnr deletedmom126 valla bilmiyorum canım hiç ben ismini bile düşündüm değişmez diye Asel lina olcakti ama bilmiyorum😆