Dibeee Kızlar 31+2 günlük hamileyim haziran 16 Da alırız dedi doktor sizlere gün nasıl verildi acaba?
Nevink Dibeee herkesten duyuyorum doktorlari dogumu konusuyor bir benim gittgm doktrlar hic konusmuyor ben anlamadim 31 haftaligim bende ve bebegim 33 haftalik onde gidiyor ama dogum bahsini hic acmiyorlar
Dibeee Nurhayatymnli ilk kızımda alttan muane oldum canım catım dardı bebekte dönmemişti sezeryan oldum aralarında 20 ay olacak Allah kısmet ederse yakın diye dikişler im daha yeni diye normal deneyemiyoruz o yüzden 2. Bebegim de sezeryan olucak
Nurhayatymnli Dibeee anladim canim valla bizim devlet olduğuna herhalde bize hic muayene falan etmiyorlar alttan demiyolar bisey keske deseler bizde bilsek 😂
Dibeee Nevink benim 2. Gebelik olduguu İcin simdiden söyledi ilk gebeliğimde 38 haftada alttan baktı ozmaan kadar dogum VS konuşamadı canım özelde öyle yani
Mom46 Nevink al bndende o kadar BNde 36+2 yim doktor bnmlede doğum hakkında konuşmuyor konuşup bilgi vermek için bebeğin doğmasınımı bekliyor acaab😅😅
Melekw Benim ikinci sezaryanim olduğu için 26haftamda hesaplayıp soyledi 38haftada alırım oda temmuz 2ye geliyor dedi özeller söylüyor galiba sadece devlet soylemiyor