Zeynep_adem58 Kizlar daha oncedende post acmistim adetim 7 gun gectikten sonra 7. Gun hayalet cizgi 13.gun silik cizgi cikmisti beta hcg 70 di 4 gun sonra 562 cikti doktor gayet iyi degil ama bana sanki az yukselmis geldi niye bilmiyorum
Emine_Leyla Zeynep_adem58 canm diğer postuna yazdım cevap vermedin gelmedi mi acaba sonucunu merak etmiştim simdi gördüm iyi yükselmiş sen başkalarına bakma en az 2 kat artıyorsa sıkıntı yok bi hafta sonra ultrasonda görünür galiba ama kalp atışı için 15 20 gün bekleyebilirsen bekle hem keseyi hem kalp atışını görüşün enazindan sağlıkla kucağına alırsın insallah😊🌷
deletedmom126 Zeynep_adem58 ya sana nasıl az gelir doktordan iyimi biliceksin 😏doktor gayet iyi demiş sabret insallah bi kac haftaya keseyi görürsün 🤩😘
Cicilibicili Zeynep_adem58 2 günde 2 ye katlar beta. Yani ilk çıktığı rakama göre katlanması gayet normal. Başkalarının betalarıyla falan kıyaslama. Doktorun da norml demiş☺️
Zeynep_adem58 Cicilibicili tesrkkur ederim😍bn 2 kat hesapladigim zaman niyeyse binlerde bisey hesapliyodum😂nerde hata yaptim acaba
Cicilibicili Zeynep_adem58 boşverr hesap yapma. Önemli olan katlıyo olması. Eğer için rahat etmicekse bikez daha ver kan. Ama sıkıntılı durum olduğunda doktorun söylerdi artış az vs diye.
alcang Zeynep_adem58 70ken 2 gün sonra 140 2 gün sonra 280 olması gerek sizin 562 olmuş yani çok çok iyi bi artış önemli olan sayısı değil düzenli artması 🤗 sağ sağlim kucağınıza alın inşallah
Zeynep_adem58 Cicilibicili saglik ocagindaki doktor soyledi kadim dogum doktoru soyleseydi icim rahat edicekti bi daha veririrdim ama virus var ya korkuyor insan biraz daha bekleyip aslinda direk uotrasona girmek istiyorum
Zeynep_adem58 Emine_Leyla saglik ocagi gebelik kaydimi bile acayim dedi ama bn istemedim once kalp atis kese gorunsun gorunmez se fln bosa actirmis olmayayim dedim bakalim hakkimda hayirliisi
alcang Zeynep_adem58 doktorunuza sorun gerekli görebilir belki ya da içiniz rahat etsin diye 2 gün sonra tekrar yaptırın☺️
deletedmom126 Zeynep_adem58 yapma😘😘 güzel düşün güzel olsun klişesine bende giricem insallah herşey gönlünce olur🤗
Zeynep_adem58 Emine_Leyla sen hep sormustum haber vereyim dedim bugun ki beta hcg 1948 cikti doktor gayet iyi yukselmis dedi pazartesi gorunur kese ama dedi pazartesi cagirdi cok sukur gec dollenme diyolar bakalim hayirlisi 😊
Emine_Leyla Zeynep_adem58 ay kuzum benim çok sevindim ya inan bugün o kadar yoruldum ki şuan bile çok yorgunum yatacaktım bi foruma bakım dedim çok sevindim inan iyiki yazmışın gayet güzel sonucun inşallah kucağına almakta nasip olur dediğim gibi iyi düşün iyi olcak insallah😍😊🌷
Zeynep_adem58 Linva bnde boyleydi sadece adet belirtileri cok bile yoktu hatta ara ara adet olcakmisim gibi oluyodum daha yeni teni goguslerim agrimaya basladi hamilelik belirtileri cikti ama bnde 7. Gune kadar hic cizgi cikmamisti 7. Gunde asri silik 13. Gunde kendini belli eden cizgi cikmisti
Linva Zeynep_adem58 Hadi inşallah ya bende stres oldum bu kadar gecikince.. bel ağrım var 2-3 gün gaz sancısı çektim bide adet sancısı gibi oluyor geçiyor bugunde gögüs uclarım açıyor 🤣Hayır bunların hepsini psikolojik yapmam imkansız gibi bişey