Selimem Canım Hamişlerim Az önce iççamaşırım yarısına kadar ıslanmıştı 30 hft Ve beyaz akıntı gelmiş bu durumu yaşayan var mı ayın 4’ünde kontrolüm var ama merak ettim sizlere danışmak istedim?Yardımcı olur musunuz bilgisi olan
Sinem67 Selimem akıntı cogaltyr bazen normaldir. Su gibi gelince enfeksiyon da olabilir. Bnm öyşe olmustu. Ama akıntı sulu ve hic durmuyrsa suyunuz sızıyor olabilir doktra gidin öyle olursada
Wonderanne Selimem bende 27+2yim 25 26 arasında bir iki kere öyle oldu doktoruma sordum son dönemlerde akıntılar sulanır dedi çok çok olur uzun süre devam ederse acile git bir
Wonderanne Selimem bende 27+2yim 25 26 arasında bir iki kere öyle oldu doktoruma sordum son dönemlerde akıntılar sulanır dedi çok çok olur uzun süre devam ederse acile git bir
Ebru-isil Selimem doktor normal demişti canım.Islanıyor bi miktar bacaklarından akmadığı sürece bir problem yok ☺️
mandalina Selimem benimde geçen hafta fazla gibi geldi bana akıntı. Dr a gittim. Sıkıntı yok suyun normal demişti
Edauysun mandalina bu suya ne ile bakılıyor kızlar gittimiz doktor kontrolündeki ultrsondamı? Cıkıyor herşey
Selimem mandalina Ben de ayın 4’ünde bir sorayım bakalım inşallah suyu felan güzeldi hepimizde bir avazda doğuralım Allah’ın izle ile
Zlhb Selimem bugün doktora gittim aynı sorunum vardı birkaç haftadır muayene etti akıntıya baktı gebede bunlar normal korkma dedi ama herkesin kendi muayene olması gerekir tabi ki
Zlhb Selimem evet evet su gıbı oluyordu değiştiriyorum hemen o şekilde duramayacak kadar ıslak bende 30.haftadayım
Selimem Wonderanne Takip edeceğim inşallah bir daha olmaz Allahım hepimizi korusun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde âmin hayırlı ramazanlar çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Asya2020 Edauysun ultrasonda bakılıyor bir far altdan muayene edip senden sıvıyı alıyorlar turnusol kağıdına koyuyorlar test yapıyorlar ismi aminoshu testi canım