ElifKarata sercen canm ben kimseyi tanımıyorum yada savunmuyorum sadece herkesın herşeyi yazmaya sormaya hakkı var diyorum niye yanlış yere çekıosun ki
Sara MrTGcE Bence kaynanadan cok dusuk riski olanlara,acil olan durumlara cevap versinler.Bakiyorum burda down sindiromundan,dusuk riskiden,bebegin kalp probleminden yaziyolar ama ne fayda oyle seylere az cevap gelir ((((😔😔😔😔
firdevs MrTGcE ben artık merak ettiğim şeyleri başkalarının postlarında soruyorum ayrı post açmıyorum cevap verene kadar da sürekli soruyorum aynı isim de bir sürü post oluyor zaten illa biri cevap veriyor canım 😂😂
sercen Mehdisram içiyom içiyom zorluyom artik yaz geldi dahada çok içecem saol cnm allah razı olsun allah hepimizin yardımcısı olsun
ElifKarata MrTGcE niye öyle deme gereksinimi duyuyoruz canm bu kadar sıkma canını boşver herkes herşeyi soruyor kimsenin elinden telefonu alamayız insanların biraz dikkat etmesi gerek ama yapıcak bişey Yok herkesin herşeyi yazmaya hakkı var Admın kısıtlama getirmediği sürece serbest
Burcum MrTGcE yok zaten açmam dedim ben de kendime😅 ikisinde de yazanlar sağ olsun 3-4 kişi ilgilendi geri kalanda fikir yok. Yani hadi sağlıkta her zaman yazamıyorum bende şimdi kanamam olmadıysa ya da ne bileyim sancım olmadıysa bilmeden yorum yazmakta doğru değil ama alışveriş gibi basit konulara da yanıt gelmiyor ki.
sercen ElifKarata kız cekmiyom ☺sen başta yazabilirler demissin ya bende yazıyolar bizim postlar gdiyo tekrar aynı post açılıyo onun nedenide o saçma postlar dedim 😘😍
sercen Gizemgizem haklisin bizide o konular ilgilendirir bebek için sağlıklı araç gereçler koca kaynana derdi değil
Melisaaa MrTGcE Çok sacmaladiniz şahsen. O kadar da değil bilmediğim yasamadigimiz görmediğimiz bir sey hakkin da nasil bilgi verebiliriz ki ? Siz verebilir misiniz? Hiç mi okuyup ya bilmiyorum deyip geçtiğiniz soru yok sizin ?
MrTGcE Melisaaa siz mesajları bi dönüp okuyun daha sonra cevap yazma gereksiminde bulunun bilgisi olanlar aynı durumu yaşayanlar diyoruz zaten
sercen Melisaaa eee kaynanasıyla kocasıyla eltisiyle gorumcesiylede ne yapiyo ne bitiyi bilmiyoruz demi kimse bilmiyo ama akıl veriyolar ☺
Melisaaa MrTGcE Okudum canım hepsini merak etme.o kaynanasini o kocasını kocasını demekten şey yazmıyor. Okuma görme yani bu kadar zor değil bende konu açtım hastaneye alakalı 3 kişi cevap verdi sadece ama ben bunu sorun haline getirmedim. Hosuna gitmeyen konuları görmezden gelmen daha mantıklı