Burcutran sezeeyanı kimse önermiyor o doğum sancıları başlayınca nasıl olursa oksun doğsun derler ben sezeeyan oldum doğum anı iyi ama doğumdan sonrasını. Olanlar iyi bilir 35 haftalıkken sancılarım başladı benim yürüyemiyodum bile 37 olduğum gibi doktor doğuma aldı son zamanda sezeryan normal hiç fark etmiyor süt konusu canım o sana bağlı benim gögüs ucum ikiye yarılmıştı bebeğim ememedi sağdım biberonla verdim anne sütü içmeyen bebekler zayıf olur diye düşünme 3 aylık bebeğim beni istemiyor artık mama istiyor ac kalmasın diye veriyorum zayıfta değil 3 aylık 8 kilo suan normal doğum cok iyi tabi doğum anından sonra bişeyin olmuyor sezeryanda sürekli dikişlerim diyosun ayağın taşa bassa ağrıyor duşta ilk zmnlar sızlıyor ne normal ne sezeryan rabbim sağlıkla kucagına versin ama kimseyi dinleme doğum için doktorun ne derse o bana sürekli normal diye söylenip durdular doktorum normal zaten yapamam 3 bucuktan sonra bebeğin kolunda gerileme sakatlık kalma ihtimali oluyomus 3900 doğmustu benim bebeğimde 37 haftalık sende canım bebeğin için en iyisini sen bilirsin ☺