Mirmirlokum Kubrakpsz benim yengem orda doğum yaptı sezeryen olarak memnun kaldı ama ben orayı istemedim odaları çok küçük ve normal doğumda sancı çekerken yanına kimseyi almıyorlar korkarım diye istemedim ☺
AlevCan Kubrakpsz sakın gitmeyin hastanede doktorlar da berbat hele burçak hanım skandal!!! Okan üniversitesnde cihan beye gidiyorum memnunum
Sayrkann Kubrakpsz 34 haftalik oldum hala dogru duzgun belirli bir doktorum yok . bana ilgilenen guler yuzlu bilgili bir doktor lazim 😳
Kubrakpsz AlevCan Canim ben Simender hanıma gidiyorum memnunum doktordan ama hastaneyi pek iyi bulmuyorum o yüzden kararsizim😏
Kubrakpsz Sayrkann ay canim dogumuna az kalmış senin🤗 Allah hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin. 😊 dedigim gibi simender hanıma gidiyorum cok guler yüzlü ilgili bilgili ve insani cok rahatlatiyo ama ben hastane icin bilgi almak istedim yoksa doktorumdan memnunum 😊
Sayrkann Kubrakpsz amin canim bende bugun yeni acilan medicalparka sordum dogum fiyatlarini 2.350 muayene 100 dedi
Kubrakpsz Sayrkann fiyat olarak sana uygunsa tabiki medicalpark iyi ama ben daha makul fiyatli bi hastane bakıyorum sonucta muayene icin o kadar para vermek bana gereksiz geliyo gerci sifada da 75tl ama 😊
HabibeGlrmr Bende 34 haftalığım hala bi doktor ve hastane belirleyemedim 😫😞 pendik hospital ve yüzyıl arasnda gidip geldm hangisinde doğum yapcağımı hiç bilmiyorm. Sizlerin önerebilceği hastane doktor varmı acaba
Sayrkann HabibeGlrmr ben pendik hospital sefikk beye gidiyorum suan canim .yuzyil hastanesine gidiyodum memnun kalmadim devlet hastanesi gibi olmus 2 saat sira bekliyorum muayene olmak icin randevu aldigim halde doktorlarda ilgisiz geldi
Kubrakpsz HabibeGlrmr canim gorumcem pendik hospital da doğum yapti memnun kaldi ama tabiki kisiden kisiye ve doktordan doktora fark var. Ama yuzyildan memnun kalan gormedim. Arkadaşım doğum yapti oda memnun kalmadi hastaneden hem fiyatlar yüksek hemde iyi davranmiyolar insana. Acil olarak bile gitsen cok yuksek rakamlar gorebiliyosun .
DilekAdekaErkara HabibeGlrmr bende birçok doktor değiştirdim ama şimdi Pendik yüzyıl hastanesinde hale kayırana gidiyorum memnunum.çok güler yüzlü sakin sakin herşeyini anlatıyor.
Kubrakpsz Sayrkann gercekten cok kararsız kaldim. Simender hanımdan cok memnunum. Ama hastane icin olumlu seyler duymayinca soğuyorum. Ama doktordan cok memnunum. Bilmiyorum napicam.
Sayrkann Kubrakpsz pendik civarinda isen baska hastaneye bak canim ben pendik hospitala 60 tl veriyorumm muayeneye
Kubrakpsz Sayrkann görümcemde pendik hospitalde Olcay Kurta gidiyodu memnun kaldi dogumuda orda oldu bi gitsemmi diyorum bakalim arastirmaya devam edicem artik.