biradetponcik_57 Deletedmom317 Allah sağlık huzur sıhhat versin maşallah diyelim gözünüz Aydın 😍😍 darısı bizlere inşallah ♥️
Mehtap74 Gözünüz Aydın olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sütünüzü de kafaya takmayın bir kaç güne gelir inşallah sıcak duş sıcak havluyla masaj yapın birde süt artırıcı çaylar var eczanede bana doktor ondan iç demişti benimde ilk günler gelmedi
_mucizem_ Deletedmom317 hayırlı olsun canımm 🥰 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲 darısı bize hayırlısıyla 🤗
Deletedmom317 Ayse_58 annem ve esim vardi cnm. Annem kaldi gece. Gunduz esimde vardi. Hastane ortami derken anlamadim
Ayse_58 Deletedmom317 virüsden dolayı sıkılaştırdıkları şeyler 1 kişiden fazla kimseyi kesinlikle almıyolarmış falan ya
Deletedmom317 Senaselimefendigil evet cnm ekle lazim oluyor. Ben muslini verdikleri bebek yatagina serdim carsaf gibi.
EbruIrmakAhmet Deletedmom317 canım benim Allah bağışlasın Sağlıkla büyüt bebeğini çok sevindim küvöze girmediğine darısı başıma inşallah 🤲🏻❤️
MrvTp92 Deletedmom317 hayırlısı olsun. Benimde 28+3 te doğdu ama sancımda olmuştu 2 Cm açılmayla gitmiştim durduramadılar haplarla falan, ertesi gün 5 cm olmuştu açılma suyumda geldi sezaryanla aldılar. 22 şubattan beri kuvözde bebeğim 😕