Deletedmom317 nimet_52 evet cnm hissediyordum zaten erken gelcegini sabirsiz oglusum benim🥰 cok teşekkür ediyorum guzel dileklerin icin🥰
Deletedmom317 Mayisannesi34 evet kuzumm 34 haftadan sonra erken gelecegini hissetmiştim. Kanamali akintilarim durmuyordu😔 sukur saglikli dogdu bebegim. Darisi sizlere🥰
Kkggee Deletedmom317 Deletedmom317 gözün aydın canım çok şükür öyle yada böle kucağına almışssın aynı hastaneye gidiyoruz 😊 doktorumuz farklı ,, ziyaretçi yasağı devam ediyor sanırım değilmi katlardaki titizlik nasıl birde doğumun ne kadar tuttu ? 🥰
Mayisannesi34 Deletedmom317 Allah bağışlasın canım 🙏 bende bekliyorum 37 haftalığım ne zaman gelir bu kız bilmiyorum 😅
Deletedmom317 Cigdem3456 cok sagol cnm rabbim sizlerede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah🥰
Deletedmom317 Nesrin54 cok tesekkur ederim cnm rabbim sanada saglikla kucagina almayi nasipnetsin insallah🥰❤ erken dogum riski olanlara ciger gelistirici igne vuruyorlar. Bebek dogunca solunum sıkıntısı cekmesin kuveze girmesin diye. Size vurmadilarmi
Nesrin54 Deletedmom317 yok canım yapmadilar. 25.haftaya giricem ben de acaba kucuk diye mi vurmadı Haftaya cuma kontrolum var ozaman ki duruma gore bakacak
alcang Deletedmom317 mikrodalgada havlu ısıtıp göğüsünüze koyarsanız süt için oda fayda eder Hayırlı olsun Allah kötü gününü göstermesin 🙏🏻
mavera Deletedmom317 sağlıkla büyüsün inşallah darısı başımıza bana da dua et 39.haftamdaym inşallah ben de hayırla sağlıkla kucağıma alırım 🙏
Egemenin_annesi3460 Deletedmom317 canım gözünaydın rabnim hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin 🤲🏻🥰 Nisa hastanesinde mi ? Doğum yaptın doktorun kimdi ? çok bahsetmişsn doktorundan (Derya hanım mı)
003342 Deletedmom317 acaba devlette mi oldunuz özel de mi genelde özelde sondayı uyusturduktan sonra takıyırlar
Deletedmom317 Sedatrk yenibosna nisa hastanesi cnm spinal sezaryen arti drum izinli oldugu icin ben cagirttim arti 350 lira aldilar. Toplam 3000 odemis esim.
Deletedmom317 Nevink cnm ne kadarki senin hastane. 2800 sezaryen nisa hastabesinde.pazarlikta yapiyorsun. Baya iyi drlari gitme sansin varsa degistir oraya gec
Nevink Deletedmom317 istege bagli sezeryan fiyatini bana 5 bin demislerdi ben o yuzden anca 3 bine suan gittgm yeri bulabildim o da arada tanidik oldugu icn yani