NeslihanPiaAbac Reysultan 184dü arayıp şikayette bulundum. Bana söylemek zorundalar alırım almam ben karar veririm yani çok sinir ettiler.Eczacı söylemez tabi o para kazanıyor da bunlara ne oluyor çok merak ettim.Ay yine sinirlendim😂😂😂
Reysultan NeslihanPiaAbac bu arada sadece decavit degil. Demir ilaci da aliyorum saglik ocagjndan. Hatta süt karti basvurusunda bile bulunabiliyorsun
NeslihanPiaAbac Eebbrruu evet 😁 Kayıt oluşturdular vermeleri gerekiyor vermiyorlarsa doktor hakkında gereken yapılacaktır diye geri dönüş bile yaptılar
NeslihanPiaAbac Retina öyle birşey olur mu bilmiyorum zaten derdimde o değil haksızlık yapıyor olmaları cezasını çeksinler.Belki imkanı olmayan gebeler vardır alamıyorlardır hiç değilse onlar faydalanır.
Epelinkiran Sağlık ocağı derken şu aile hekimlerinden öi bahsediyorsunuz ben tam bilmiyorum da kusurabakmayın. Doktor bana elevit yazmıştı ama aynı galiba işlevi. Bitince bende doktora danışıp onu alym
Papatyali Ne zaman başladınız decavite hanımlar ben bugun 7haftalık oldum sağlık ocağı verdi decavit ama doktoruma sordum daha erken dedi anlamadım
Retina NeslihanPiaAbac şaka yapıyorum hakkını aramanı sevdim . Herkes sizin gibi olsa sistem düzenli işlerdi. Ben çok biliyorum sağlık ocagındaki ilaçları eşe dosta dağıtanı okulda dağıtılmaya gelen sütleri evlerine götürenleri. Devletin malı deniz yemeyen keriz mantığı var çoğunda.
NeslihanPiaAbac Retina aynen öyle .devletin malını kendi cebinden çıkıyormuş gibi benden saklayıp ne yapıyorlar acaba satıyorlar mı eşe dosta mı dağıtıyolar işte bunların önüne geçmek lazım.Gariban insanlar ne yapıyor acaba biz bile böyle haksızlık yaşıyorsak🙁
NeslihanPiaAbac Reysultan işte buyrun demir ilacıda kullanıyorum.Hakikaten parasında değilim ama neden insanın hakkını yşyorlar anlamıyorum herşeyden önce allahtan korkarım ben ya
Retina NeslihanPiaAbac decavit ve devit veriyor sağlık ocağı demir ilacı ücretli.bende hiç almadım d vitamini.zaten decavitin içinde var dedi doktorum
Reysultan Retina devit ne oluyo peki ben her gittigimde demir ilacin var mi diyesorup bunu veriyordu😀😀
NeslihanPiaAbac Retina ben nwtte biraz araştırdım d vitanimi veriliyormuş sağlık ocaklarında ücretsiz ama decavit multivitamin.Ona dair birşey bulamadım.Neyse sağlık bakanlığı hatta ilgili bakalım geri dönüşleri hangi yönde olacak.
Retina Reysultan ekmeğe damlatıp içilen d vitamini.demir ilacı ferrum fort veriyorlar genelde oda kırmızı bi hap.okumadın mı ilacın üstünü hiç😉