Sunadg canım benimde ikiz gebeliğim var ben 4–5 haftalıktan öğrenmiştim. Keselerim ultrasonda gözüküyordu fakat boş gözüküyordu doktor vajinal muayene ile baktığında ikisinde de tomurcukları gördü. Benim riskli gebelik olduğu için (daha öncce düşük yaptım ve çoğul gebelikten dolayı) çol sık gittim doktora lekelenmem felan oluyor çünkü. Protestan iğne kullanıyorum bunun içinde. 6. Haftada acil olarak gittiğim de doktor kalp atışlarını gösterdi fakat küçük olduğu için sesi daha duyulmuyordu. Ama sol taraftaki kesemde kalp atışı yoktu daha doktor geç düşmüş olabilir rahme dedi. 7. Haftam da gittiğimde ikisininde kalp atışını çok şükür duydum. 😍 Daha önce gittiklerimde hep vajinal muayene de oldum, sadece en son gttiğimde olmadım. Dokttor sol kesen boş gibi demişti ama vajinal muayene baktığında dolu olduğunu görmüştük. Ufaklık kesenin uç kısmına yerleşmiş o yüzden göremiyorduk ulttrasonda :)
Bence bekleme direk farklı bir doktora gitti. Hatta riskli gebelik doktoru tercih et eğer ikiz gebeliğin olma ihtinali varsa.