Sndz95 Kizlar 12-13 haftalik hamile olanlar bebeginizin tahmini kilosu ne kadar acaba?? Benim bebis 13 haftalik ama sanki kilosu haftasina gore fazla, 69 gram suan, tahmini kilosu sizin bebislerde oyle mi acaba?
Kubrayy Sndz95 o haftalarda kilo belirleyici olmaz haftasına uyumlu mu değil mi önemli olan o, zaten kafası o haftalarda büyük olur gövdesinden zamanla normal görüntüye ulaşır
Akts Sndz95 benim de 13 şuan 60 gr gösteriyor uygulama zaten bu haftalarda henüz boyu bile tam ölçülmüyor önemli olan organ gelişimleri haftasyla uyumu😊
Sndz95 Bu arada bebegimin kafasi halen vucuduna gore buyuk ultrasonda acaba ne zaman normal halini alir
Sndz95 Kubrayy bende detaylarda gordum tahmini kilosunu, bide hamilelik uygulamasi takip ediyorum bi tane ve orda o haftalarda normal kilo 25-40 arasi oldugu icin bende dedim acaba fazla mi kilosu acikcasi
Sndz95 Elifaydogan06 ikili tarama testlerin yapildigi dosyada, ense kalinligi falan ölçüldü hatta ama ben fransada yasiyorum belki turkiyede yazmiyor olabilir bilmiyorum
Sndz95 Elifaydogan06 evet canim dosya halinde butun olculeri yaziyo kafa olcusu, karin olcusu.. Tahmini kilosu bile
imrn25 Sndz95 o normalmiş değil mi 2.2ye kadar normal sanırım sabah bir yerde okumuştum yarın bizim de ikili testimiz var endişeliyim 🙄