Deletedmom_3 Kizlar ayaga kalktigimda sag kasigimdan karnimin kenarlari ve bacagima keskin bi agri girdi normal mi korkumdan ayaga kalkamıyorum ikiz gebeyim
Unsalinn_Annesii Deletedmom_3 bazen bende kalktığım zaman kasığıma ağrı giriyor sonra geçiyor hemen genelde aniden kalktığım zaman oluyor keskin bir ağrı giriyor ama saniye oluyor geçiyor sonra sen gene doktoruna bir sor canım istersen hem ikizsin hemde bacağına falan atıyormuş için rahat eder en azından
Twinsmomtwoboy Deletedmom_3 canim bnde ikizim agrilar icin doktor magnezyum basladi bna iyiyim suan kalkarken yataga yatarken kasigim aciyo tabi yinede illaki agirligimiz fazla oluyoya haftaya gore doktorunun numarasi varsa bi sor istersen
Deletedmom_3 Unsalinn_Annesii tesekkur ederim canim. Ayaga kalsam agri yine vurur mu ya da agri var mi bilmiyorum korkumdan kalkamiyorum
Unsalinn_Annesii Deletedmom_3 canım ani batan bişeydir o şuan geçtiyse ani olmuştur belki aniden kalktın ondandır benim öyle oluyor çünkü bende yavaş yavaş kalkmaya çalışıyorum ani hareket yapma
Deletedmom_3 Twinsmomtwoboy canım doktorun numarasi yokta bende 2 gündür başladım magnezyuma agri bi 5 dkka gitmedi 10 dakikada hafif oldu korktum bide erken dogum riskim oldugu icin ister istemez cok tedirgin oluyorum bu günleri bian once atlatip evlatlarimizi sagliklica kucagimiza alalim baska bi istegim yok