DeReNAsYa Malum durumlardan dolayi disari cikamiyoruz instagramda bi suru sayfa var biri en ucuz bebek.com digeri bebemer bebe guzel gibi duruyo urunleri cok alisveris yapan var ama kararsizim az almicam sonucta alan varmi burdan yada sizin aldiginiz baska sayfa ?
Blcns DeReNAsYa kozabebekten aldım çok kaliteli geldi bana. Onun dışında minicityden de aldım ama onun kalitesini felan sevemedim 🙄
Merve_fatih DeReNAsYa ben en ucuz bebek market den yaptım alışveriş, ürünleri de çok güzel geldi yerleri filan çok hoştu.paketleme teslimat süreci de hızlıydı
Twinsmomtwoboy DeReNAsYa bebebemerden 1000 tllik aliveris yaptim canim memnunum hemde cokcok uygun diger sitelerde ayni urunler 2 kati fiyatina
Burcu3509 DeReNAsYa babycapa dan aldım değişik tarz ürünleri var. Kapıda ödeme seçeneği de var. Üstelik kaliteli hemen gönderdiler. 🤗
isilbeyaz canm ben bu söylediğin mağzaları bizzat burdaki yorumlara bakarak öğrendm burdan çok kişi alışveriş yapmış her iki mağazadana ve çok memnun kalan var gerçktnde uygun yani ürünleri ve güzel bnde toplu alışveriş oralardn yapmayı düşünüyorum
DeReNAsYa isilbeyaz bende burdan bi kac kisiden duydum ama cok kararsizim alincak cok sey var en ucuzda kapida odeme yok ondan alamam belki suan ama bebemer de uygun bilemedm
DeReNAsYa GizemAkbulut onuda takip ediyorum nasil geldi peki urunleri yikadinzmi boyama falan oldumu acaba
Yildizsevgi Enucuz bebek marketten aldim bende iki tulum 4 zibin 5 alt havlu kendime esofman takimi biberon seti hepsi de cok iyiydi tavsiye ederim😊
Merve_fatih DeReNAsYa evet o yok maalesef 😔 kartla ödedik biz ama sorun olmadı ki yurtiçi kargo ile 3. Gün elimdeydi
awakequnz bebekonfor var. Üretici Firma olması önemli. Garanti vb şeyler için , kapıda ödeme için müşteri hizmetlerine sorun yardımcı olacaktır. internet sitesinde de 4 taksite kadar vade farkı da alınmıyor. belki bakarsınız