BezelikVeAnnesi Kızlaaar 27 haftalık hamileyim ve toplam 13 kilo almışımm 🤔😶 Hani asıl kilo alımı da bundan sonra diyorlar. Bi akıl verin napayım bu kadar hızlı kilo almak normal değil sanırım 🙄
busra123 BezelikVeAnnesi bende o durumdayım 49 ile hamile kaldım şuan 64 kilodayım ve henüz 27 haftalığız😕 nasıl durduracağımi bilmiyorum
Suheda BezelikVeAnnesi canm artık yapicsk.bisey yok malesef bundan sonra istesende istemesende alıyorsun malsef😣 insallaah güzel geçer herseyin doğumun saglikla alirsiniz kucaginiza insallah
bilges BezelikVeAnnesi bende 24 haftalıkken 11 kıloydu. 😞 doktorum da uyardı.. Bende artık dıkkt edıyorum bakalım nolcak😞
BezelikVeAnnesi busra123 Kaderdaşlarım sanırım fazlaca var 😌 Kiloyu dert ettiğimden değilde bu kadar hızlı kilo almanın sıkıntı falan olmasından korkuyorum
Mehdisram Bizde 33 hafta olduk 53 kiloydum şimdi 66 oldum normal ama son zamanlarda özellikle çok alıyor bebek ilk zamanlar hiç almamıştım cidden alıyorum ve hissediyotumda ağırlaştığımı bakalım inşallah az zararla kurtuluruz ya anneler ☺😒
BezelikVeAnnesi Mehdisram Ben ilk baştan şimdiye kadar aldım sanırım. Ama şu son zamanda çok almışım bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum. Amiin canımm amiin 😒🤗
busra123 BezelikVeAnnesi bebişiniz sağlıklı ise hiç korkmayın. Kiloları veririz diye düşünüyorum. Yanı umarım 🙂
Cesurizmir BezelikVeAnnesi canım ben ilk çocuğuma hamlieyken 40 kilo aldım ve 30 yaşındaydım. Normal doğum yaptım ve bir sene içinde 45 kilo verdim.....
Mehdisram BezelikVeAnnesi inşalalh sağlıklı olsunlarda bebişler çözülmeyecek değil geçer tabiki zamanla kendimi öyle avutuyorum 😅
BezelikVeAnnesi Cesurizmir Aslında aldığım kiloları dert etmiyorum zamanında 3 ayda 10 kilo vermişliğimde var. Sadece hızlı aldım sorun olmasından korkuyorum
BezelikVeAnnesi Mehdisram Ahh ahh bende öyle avutuyorum veririm yeter ki oğlum sağlıklı olsun diyorum 🤗 bi yandan da hızlı kilo alıyorum diye endişe ediyorum hakkımızda hayırlısı
Cesurizmir BezelikVeAnnesi benim o dönemde aldığım kadar hızlı anmamışsınızdır emin olun. Ben çok şükür başından sonuna en ufak bi sağlık sorunu yaşamamıştım. Ama dikkat etmekte fayda var. Şuan 16.haftamdayım ve elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum... Hatta kilo aldırmaz diye bol bol çağla yiyordum meğerse o da çol kaloriliymiş🙈🙈🙈
BezelikVeAnnesi Cesurizmir Kendimi avutmaya çalışıyorum valla sonrasında veririm diye dertte etmiyorum açıkcası sadece endişe ediyor insan 🤔
Susamtanesii BezelikVeAnnesi canım bana göre iyisin yine de ben 20 hafta da 10 kilo aldım ne yapalım doğum yapınca veririz inşallah