Sevilay_Burak Kızlar 31.haftada olup bebegın hareketlerini önceki haftalara göre daha az hisseden var mı
mavisimm Sevilay_Burak 30 haftaligim canim normaldr cok hareketli oglum. Ama dunden beri az hareket ediyor sanirim pozisyonuda degisti
Kbrahrl Sevilay_Burak benimde azaldı 🤷🏻♀️ Çok hareketliydi öncesinde ama 5 gündür daha az hareketleri kalp atışında da problem yoktu sağlık ocağında yeri mi daraldı acaba bilemedim
Mervedoganay Sevilay_Burak zaten günlük bilgilerlerde günün %90 ını uyuyarak geciriyorlarmış canım bu haftalar büyümede atak yaptığı zamanlar benimde öyle gece daha yoğun hissediyorum gün içinde cook az oda uyurken falan dönüyo herhalde💙😊
Sevilay_Burak mavisimm mavisimm bnm oğlumda cok hareketlıydı karnımını sarsıyırdu tekmelerı dünden beri hareketlerı hafif hafif ilk zamanlardaki gibi çok düşündürdü beni
Sevilay_Burak Mervedoganay dönme gibi hissediyorum bbde hareketını tekme atar gibi degıl bide galıba pozisyonu da degişti sag tarafımda ayagını hissediyordum dayıyırdu ayaklarını sağ tarafımda 2 gündğr ayagını hissetmiyorum sanıyorum pozisyonu da degişti
Mervedoganay Sevilay_Burak olabilir canım hareket hissettiğin müddetçe her hangi hareket dönme hıçkırma korkma ve kesinlikle kontrolleri ihmal etme insan ister istemez endişe ediyo ama harekat hiç yoksa endişe etmek lazım bence