melek_hasan_33 kızlar bazen oturuyorum,yatıyorum kalktığında kalçamda böyle kemik batar gibi şiddetli bir ağrı hissediyorum yarim saat sonra geçiyor yasayan var mı bu durumu
Unsalinn_Annesii melek_hasan_33 aynı haftayız canım benimde yürürken kalçam batıyordu sağ kalça ve belimin arasında bi yer batıyordu yürürken zorlanıyordum çok acıyordu doktoruma sordum gel bakalım dedi erken doğum riskim çıktı 2 haftadır ilaç kullanıyorum şükür ağrım yok eskisi gibi değilim ağrım yok denecek kadar azaldı inşallah düzelir yani bir yerde bir ağrı oldumu normal gözükebilir ama başka bişeyde çıkabilir canım sen gene doktoruna bir sor bende önemsemedim başta farklı bişeyle karşılaştım en azından için rahat eder birde bebek büyüyor ağırlık veriyor hamilelikte ağrıların olması normal ama farklı bişeyde çıkabiliyor Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin canım 🤲
melek_hasan_33 Unsalinn_Annesii hep mi oluyordu ağrı benim sadece kalçamda daha yeni oldu o da çok uzun süre ayaktydm geçen gün sonra az dinlenym dedim sonrasında kalktım öyle oldu onun etkisi sürdü biraz şimdi çok ayakta kalınca oluyor
Unsalinn_Annesii melek_hasan_33 ayaktayken hareket ettiğimde oluyordu batıyordu yürüyemiyordum resmen benimde bir anda olmuştu 1 hafta falan sürdü önemsemedim bebek büyüyordur kilo alıyorum falan ondandır sandım aklıma takıldı sordum doktoruma gel dedi baktı erken doğum tehdidin var dedi ilaç verdi onu kullanıyorum 2 haftadır şimdi çok ayakta durduğum zaman hafif gene ağrısı oluyor ama ilk zamanki gibi değil bende genelde uzanıp dinleniyorum şükür eskisi gibi ağrım yok olmuyor ağrım yok denecek kadar azaldı