Merhaba tüm anneler ve anne adayları 🌸
Bende pcos vardı zorlu bi süreçten sonra 26 nisan evde testim pozitif çıktı. Dün ise hemen kan tahlili yaptırdım. Orada da sonucum 25229 du. Bir arkadaşım değerin çok yüksek dedi ikiz olabilir dedi. Tek veya ikiz farketmez veren Allah 🤲🏻 Sizler ne düşünüyorsunuz bu şekilde sonuç alan var mı? Yoksa normal midir sonucum
Tahlil Sonucum
Semanurry benim 50 bindi tek
06minigimym yani kaç haftalık olduğunu gösteren bir rakam diye biliyorum. Ne düşünerek öyle söyledi bilmiyorum 🤷🏼♀️ TEŞEKKÜRLER 🌸
Semanurry canım değere bakıp ikiz tek belli olmaz ultrasonda belli olur ama haftan belki ileridedir ondandır belki
Semanurry benim ilk ultrasonda 6 haftalık çıktı bir dahaki gittiğimde hep önde çıktı tek ikiz farketmez canım en azından gönlün rahat olur hemen gidip kalp atışını duyabilirsin ben birini kaybettim değerim çok düşüktü bunda o değeri görünce çok mutlu olmuştum hemen gidip kalp atışını duymuştum hayırlı uğurlu olsun.
Semanurry en azından değer yükseldimi ay nasıl oldu derdin yok adetin geçtimi
06minigimym evet 8 gün geçtikten sonra evde yaptım pozitifti dünde kan verdim onunda sonucu güzeldi önümüzdeki hafta doktora gidicem ☺️
06minigimym çok teşekkür ederim Allah razı olsun ☺️❤️
Unsalinn_Annesii olabilir ilk olduğu için pek bir bilgim olmuyor önümüzdeki hafta doktora gideceğim inşallah görürüz ☺️