Gizemnaz_ Meerryy hadi yaa etkisinde kaliyoruz canim sakin bozma morelini😥.. kac gun kaldi adetine aklimda kalmiyor valla hep soruyorum ama
Meerryy Gizemnaz_ yok kuzum olsun kafamız yerinde değil anlıyorum. Benimde 2 veya 3 mayısta hep düzenli olurum şükür bakalım
Nurozdar Hayırlı olsun yeni annemiz inş tabi benimde öyle çıktı bende çöpe attım olmadı diye bigün sonra kuzenlerim sacmalama var demek diyip bir daha yaptırdılar ozaman 3haftalıkmışım daha yeni olduğu için silik olurmuş ve suan 13haftalığız ☺️
Meerryy Gizemnaz_ valla benim bütün moralim bozuldu. Artık bu ay olmaz diye düşünüyorum. Geç döllenme fln da olmaz yumurtlamam 13.gün oldu çünkü ovülasyon yaptım gördüm. Bilmiyorum ki ne yapmak gerekir başka
Meerryy Gizemnaz_ varsa çıkmaması doğal mı ki 5 gün öncesinden silik gölge bile çizgi yoktu ondan umudum kalmadı ama bilmiyorum çıkar mı ki
Gizemnaz_ Meerryy cnm sen neden boyle dusunuyorsun adet gunu bile negatif cikip ertesi gun pozitif olan var oyuzden hakkimizda hayirlisi napalim
Meerryy Gizemnaz_ doğru diyorsun kuzum Allah tan umut kesilmez inşallah teşekkür ederim yaa inan ki iyi geldi rabbim bize de burda hamileyim diye post açtırmayı nasip etsin en kısa zamanda sağlıkla inşallah 🤩
A_C_04 Zehra333 Evt cnm çift çizgi bu gebelik olmasa çıkmazdı ki hamilesin inşallah…😘2 gün sonra tekrarla bnmde 4 gün kala nerdeyse bu şekilde çıkmıştı 🌸🌸🌸