Lamiyye Son adete gore 5+2 olmaliyim ama ulturasonda 3hafda gozukdu kese sizce bos hamilelikmi doktor 3hafda dora yine gel dedi kalp atisina bakalim
dfnomr Lamiyye sorularima cevap verilmiyor demissin ama bu sorunun cevabini kimse bilemez ki biraz sabredip tekrardan kontrole gir canim insallah bos gebelik degildir
Akts Lamiyye gec dollenme olabilir beklemekten baska care yok suan ıcın😊 sıkıntı yapmayın kendınıze kanama lekelenme olursa hemen doktora bıldırın ama
iremgun Lamiyye geç döllenme olabilir bunu ancak 3 hafta sonra gittiğinde öğrenebilirsin canım. İnşallah boş gebelik değildir🙏
Hosgeldinbebek Lamiyye boş gebelik tanısı konulması için çok erken, yaşadıgım için biliyorum ne yazık ki. Geç döllenme olmuş olabilir, dua edip beklemek dışında bişey yok açıkcası:) inşallah güzel haberler alırsınız 🥰
Yaprakkm Lamiyye bu sorunun cevabını en iyisi doktor verir bence evham yapma belki geç döllenme olabilir normaldir kalp atışınıda duyarsın inşallah
misra88 Lamiyye ben boş gebelik yaşadım ama kan tahlillerimde betahcg zaten iki katı artmamıştı. Sizin testleriniz normalse muhtemelen sıkıntı yoktur endişelenip stres yapmayın
ggmom Lamiyye ben de öyle gitmiştim doktora daha çok yeni çok küçük demişti testte erken çıkmış demişti ben de 7.haftaya tekabül gittim adetime gore o zaman keseyi de gördü kalbi de duyduk :)
Prenses39 Lamiyye kesenin görünmesi için beta değerinin 1500 ve üzeri olması lazım daha yeni olduğu için beta düşüktür gün geçtikçe yükselir ayrıca iki haftalık fark bende de vardı hala da var
Lamiyye Prenses39 bendere ilk gebeliyimde hafda farki oldu ama buyuk hafdalarda yeni yeni gunu gununeydi bunda boyle oldugu icin endiselendim
Dnz2020 Lamiyye canım geç dollenmedir ben de aynı durumu yaşadım boş gebelik kimyasal derken 32 haftalık olduk çok şükür