Merhaba arkadaşlar 22 Nisan sabaha karşı saat 6 da suyum geldi hemen doktorum aradım hastaneye geçip yatışımın yapılmasını söyledi zaten sezeryan olucak tı dogumum 9 bucukta doguma alındım tam anestezi istedim ve sonrası gözlerimi açtığımda oglum yanımdaydı.. Hamileligim de oglumun down sendromlu dogucanı biliyordum benim için bu engel degildi Allaha şükür evladım saglıklı bir şekilde dogmuştu kolu,bacagı, vardı gözleri görüyordu benim için engel bunlardı.. 23 nisanda hastaneden çıktık evimize geldik bebegim sarılık olmuş arkadaşlar sarılıgı kesinlikle önemsememezlik yapmayın etrafınızda herkes sarılık oluyor deyip konuşan insanları dinleyipte doktora gitmemezlik yapmayın ben gitmedin ama şuan o kadar pişmanımki 27 Nisan da sabaha karşı bebegim emme di ben saat 11 kadar sonra başını hep geriye atmaya başladı hemen eşime dedim doktora gitmeliyiz oglum da Bi anormallik oldugunu anladım hemen doktora gittik sarılık testi yaptılar sarılık çok yüksek çıktı beynine kadar nüks etmiş hemen yorgun bakıma yatırdılar bebegimi kan degişimi yapılacak denildi başka türlü atltamaz bebeginizi denildi dünyam sanki başıma yıkıldı kan bulduk hemen kan degişimi yapılmış ertesi gün tekrar istediler bizden kan bide taze kan istiyorlar onu da bulduk ama bebegimi 27 Nisan dan beri göremiyorum kafayı yemek üzereyim ama o iyi olsun da ben onu görmemeye razıyım o benim canım kanım herşeyim melegim o kadar çok özledim ki onun kokusunu evde duramıyorum boğuluyorum resmen inşallah tez zamanda evladım saglıgı a kavuşur ve bende ogluma kavuşurum Allahın izniyle.. Teyzeleri ogluma dua edin tez zamanda iyileşsin bu ara da ismi Muhammed Azad size demem ki ne olursa olsun evladınız da aksi Bi durum gördüğünüzde hemen doktora gidin buralarda sormayın kimse doktor degil burda yada çevremizde…