edakiraz Kızlar merhaba, haftaya 2’li tarama yapılacak Bursa Medicana hastanesinde Fiyat bilgisi olan var mı? Sizler ne kadar ödeme yaptınız? Bilgi verebilirseniz sevinirim
Nmtsfa edakiraz konya medicana da yaptırım 2 hafta önce ikili test için 38 tl verdim. Muayane ücretini saymıyorum zaten onu her zaman veriyorum☺️
Pelin94 Ben samsun medicanaya gidiyorum canım ultrason için 150 kan için 100lira verdim toplamda 250lira
edakiraz Pelin94 Pelin94 fiyatlar aynı mı ki telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar bi yerde 900₺ okudum ama çok uçuk geldi günah ya o kadar da
Pelin94 edakiraz valla değişiyormu bilemiyorum ama değişsede 900olması mümkün değil alt tarafı bir test ayrıntılı ultrason bile özel muayehanelerde bu fiyatta
Ezgim Avcılar Medicana 135 dedi arti muayene ucreti de vardir heralde 🤔 randevu alirken sorucam onuda
edakiraz Ezgim bakalım ğazartesi gidicez ne isticekler. Yine hepsi 600₺ tutar muayene 234₺ tahlil ultrason
MELISYLDZ Ben Bakırköy’de bir yere gidicem yarın 575 TL fiyatları yüksek sonrasında 3 lü tarama testi de oluyormuş onun fiyatını bilmiyorum devlet hastaneleri 1 ay önceden randevu almanız gerekiyor diyorlar yapmıyorlar
Ezgim Elfysfky canım bende bir kere gittim bi tanidigimin onerisiyle kendisi memnun kalmisti doktorum da iyi gibi geldi bana soru sormaya firsat vermeden anlatti herseyi haftaya ikinci kez gidicem ins happy momda yazdim daha once memnun kalan varmi diye ama bende cevap alamadim 🤔