Rehile Merhaba Anne adayları🤗🤗🤗 Benim adetim 5Gün gecikti Kan verdim 68.9 Çıktı hcg Cok düşük dediler ama var Dediler sizce Normalmi değilmi😕😕😕Son Adet Tarihim 23 Mart
denizsn Rehile 2 gün sonra aynı yaptırdığın yerde tekrar yaptır 2 kat artmış olması gerekiyor.Değerler kişiden kişiye farklılık gösterebilir.
Rehile Erdeminannesi0219 Teşekkür ederim Cevabın için içime su serpildi yarın doktora gidicem 10 yumurtlamam oldu 11 veya 12 catladı yani 14 gündü dün veya 15 normal gibime geldi benimde İnşAllah Öyle olur
Rehile denizsn Yarın kadın doğuma gel dediler gidicem dün akşam yapmıştım bakıcaklar İnşAllah sağlıklı olur 💜💜🤲
Meriwa Rehile doktora gitseniz de daha gözükmeyebilir bi daha kan verin size göre 5 hafta ama geç döllenmeden dolayı 3,5-4 olabilir bebek de gözükmez boşuna gitmiş olursunuz
DiplomaliEvHanimi Bence canım sen de haftaya git en azından minik de olsa keseyi görmüş oluruz şu an normalde 5 artı 3 falan ama geç döllenme olduğu için 3,5 4 yarın gidilse bile hiçbir şey gözükmez benim 3000 küsür olduğu zaman bile minicik zor görünüyordu kese
Rehile DiplomaliEvHanimi Acilde doktor git değince sanki İçimde fırtınalar koptu Gitmezsem 1kere bile artışını görsem Valla rahatlarım 😕😕😕Stres uzuntu ruyalarımı bile etkiliyo uyuyamıyorum bi kere gitsem her şey normal ilerliyo dese rahatlıycaam
DiplomaliEvHanimi Rehile aynen canım insan korkuyor en kan verdim direk internetten baktım genelde doktorlar öyle diyor ama yani şu an gidersen git gel git gel zor olur zaten kan ver normal bir şekilde artışı güzelse haftaya gidersin en azından binleri görmüş olur haftaya ama yine de sen bilirsin