Merhaba kızlar evlendiğim günden beri çocuk istiyorum diye ağlayıp duruyordum pcolu olduğumu öğrendim kilo verdim yumurtlama takibi yaptım ama sonuç hep hüsrandı en sonunda 2 başarısız klomen denemesi üstüne bu görüntüye göre doğal yollarla kesinlikle çocuğun olmaz kesin tüp bebek denilen bi rahim filmi deneyimim oldu tamamen hayata küsmüştüm ama evliliğimin 14.ayında kurban bayramı arefesi ve rahim filmi çektirdiğim ay hamile olduğumu öğrendim 🤗 o kadar rahat bi hamilelik geçirdim ki ne midem bulandı ne ağrım oldu 16-20-22.haftalarda bebeğin kesin kız dediler odasını herşeyini kurduk tam hayallerimdeki gibi pespembeydi ve 32.haftada ultrasonda kesin erkek olduğunu öğrendik şaka gibiydi zor kabullendim 😂 herşeyi yeniledik ve 40+5te doktor 41+2ye kadar doğmazsa seni yatıralım dedi ve o gün geldi hastaneye geldim dün öğlen 14:30da propess takıldı gece 1de suyum patladı ve sapsarıydı kakasını yapmış gece 2:30da açıklığım sadece 3cmdi ve doktor muayene edip kanala yerleşmemiş acil sezaryen dedi 3.30da girdiğim spinal sezaryenden 4te odama çıktım ve 2saat sonra mis kokulu oğlumu kucağıma getirdiler çok şükür 😍😍 Baya uzun oldu hakkınızı helal edin hayırlı günler diliyorum hepinize 🤗