_zehra_ Ay-Bek bünyeye göre degisiyo demekki, ben çok zorlanmadim , agrım olmadı desem yeridir . Hiç ağrı kesici istemedim. Onlar verdi arada parol hap
Ay-Bek _zehra_ çok güzel bünyeyle alakalı demek ki doğumdan sonra göbeğiniz gitti mi peki göbeğim var Şuan ondan dolayı kesik yere baskı mi yapıyor anlamadım yatınca ağrı hafifliyor
_zehra_ Ay-Bek yok canım hala 6 aylık hamile gibiyim. Kum torbası falan koydular mı, yada bastırma gibi kanı boşaltacak biseyler yaptilarmi
_zehra_ Ay-Bek ah canım yaa , Rabbim şifa versin tez zamanda 🤲 ağrı çekmedim ama bebegimin kokusunu duyamadan ,yuzunu goremeden kuvoze aldılar. Herkezin imtihanı farklı işte öyle düşün 😐sabret hic bi aci kalici degil
Yasemincaglar Ay-Bek genel mı sprıral mı bende kararsız kaldım bebegım donmedı bırı bunu dıgerı onu onerıyor
Ay-Bek Yasemincaglar çok zor oldu benim herkesin bir değilmiş genel yapmadılar spinal oldum ağrım geçmedi ağrıdan ölüyorum evde ağrı kesici de verdiler parol pek etki etmedi İnşallah sende olmaz canım
Cucek81 Ay-Bek özel de doğum yapicsksan uyustuktsn sonra takılmasını istiyorum de öyle yapıyorlar ben öyle yapmıştım ama devlette pek dinleyeceklerini sanmıyorum
Ay-Bek Cucek81 özelde yaptım canım ama dinlemiyorlar genel anestezide önce yapılıyormuş ama bana spinal yaptılar değiştirdiler çok zormuş bu sezeryan açıdan ölüyorum
Ireem7 Ay-Bek neden genel olmadınız acaba doktor önermiyor mu onu . Ben kıl dönmesi ameliyatı olup belden uyuşturdular ama o bel baş ağrısı çok zaman geçmedi ameliyattan çok ondan korkuyorum . Senin ameliyat yeri mi acıyor 😔
Ay-Bek Ireem7 anestezi doktoru genel olacağımı yazmıştı kağıda ama sonradan ameliyatta spinal yapabiliriz daha rahat edersin bak dediler kabul ettim ben de baya zorladılar ama korktum sonra öyle yaptılar şimdi de kesilen yer çok acıyor baya zorlanıyorum doktoruma yazdım acilenipne olmaya gittim
Ayysseeee [bilinmeyen] Gaz sancısı olabilir mi kesik yer okadar agrımaz gecen hafta oldum bende 3 gün gaz sancısıyla kıvrandım agladım hep 😩 Bu arada parol kullanmıyormusun iyi geliyor
Ay-Bek Ayysseeee anlamadım ki canım ama Tuvaletimi de zor yapıyordum ben normalde hep kabızdım. Hastaneden çıkmadan önce lavman yaptılar bugün ishal oldum sabah yaptım daha da yapamadım bi de bağsur da var 😑😑 gazım da var sanırım ondan mi bilmiyorum Doktoruma yazdım acile gittik 2 saat önce iğne oldım
Ay-Bek Ireem7 başım hiç ağrımıyor canım kesilen yer berbat ama Allahım dayanma gücü versin bana duvarları tırmalamak istiyor insan elden bir şey gelmiyor