Derya2405 31 haftalik hamileyim son 1 haftadir asiri derece de sol bobregim ağrıyordu bugun doktora gittim ve sol böbreğimde şişme olduğunu söyledi. Ama son 3 gündür o kadar cok ağrıyorim varki yemekte yiyemiyorum yesem bile geri çıkarıyorum bana bi akil verin allah razi icin
1Heyv Derya2405 canım bol su iç. Çok içtiğimizi zannediyoruz ama aslında yeterli değil. Bol su içince daha nadir yaşıyorum böbrek sancısı
Kuzeyimmm58 Derya2405 nasıl bir ağrı kasııpına ve beline bacağına vuruyor mu çinki 3 gündür bende çekiyorum hatta 29 haftalığım nst te soktular iki kez orda bile sancım çıktı serum verdiler
pera_ Derya2405 kaç gündür bu ağrıyı çekiyorum doğursam bu kadar canım yanarmı bilmiyorum. Doktor aşırı ilgisiz umurunda değil bakmıyor bile bir dahaki ayı beklıyorum merkeze gidip baktıracağım
Derya2405 1Heyv dogursam bu kadar sanci cekmem yemin ederim uc gündür aglamaktan gözlerim şişti artik
1Heyv Derya2405 ben de öyleyim her seferinde doğuruyorum sanıyordum. Evi topladığımda bir tutuyordu kalakalıyordum öyle sonra ağla ağla durana kadar🤷🏻♀️
Derya2405 1Heyv 3 gündür hastaneye gidiyorum bisey de demiyorlar sürünüyorum resmen 6 saat sürdü dün ağrım su icsem bile istifar ediyorum
Anrebasum Derya2405 Ben 18.haftamda yasadim. Yururken nefesim kesiliyordu. 2 3 yere yonlendirdiler. Bobrekte karar kildilar bir ilac verdi enfeksiyon da olabilir. Gebelige uygun bir antibiyotikti agrim dindi şükür. Limonli su okumustum burada onu da ictim ayrica bayagi br de 4 , 4.5 lt su
Derya2405 Anrebasum enfeksiyon çıkmadı doktor direk böbrek de büyüme var dedi baska da bisey demedi urolojide gönderdi onlar da artik ne yaparlar bilmiyorum
Derya2405 Anrebasum ama benim ki cok sancili geçiyor uykularimdan bile uyandırıyor alt kısımda bile hissesiyorum agriyi
Derya2405 pera_ ben kadin doğum doktorunun önünde ağladım saatlerce de adam dönüp bakmadi bile bugun muayne icin hastaneye gittim bu doktor aynisini yapti muayne etmedi testleri yap oyle gel dedi gönderdi
Derya2405 Anrebasum yok cnm muayne bile etmediler test istedi ona göre karar verecekmis eger ciddi bir durum yoksa parol tedavisi uygulayacakmis
pera_ Derya2405 yok yok canının hiç bir değeri yok geberiyorum ağrıdan mesaj attım ki doktor hanim duramıyorum ağrıdan ne yapmam lazım hastaneye gelmelimiyım diye öldüde gördüde cevap vermedi yok zıkım olsun canının değeri yok parayı vermedikten sonra inşallah sende şifa bulursun bende 😩
Anrebasum Derya2405 😑 bol su ic sen. Urolojide bir sey cikarsa antibiyotik vericekler. Yoksa agrin oldu mu agri kesici, serum. Ben de olmadi cok sukur bir gun oldu , onda da ortaya ckti iste. Insallah senin de gecer. Sen limonlu su da ic muhakkak
Derya2405 pera_ para versende yanu vermesende ayni canim ben parol iciyorum iki gündür agrimi kesiyor sende dene istersen bi belko vaydasi olur