Safie progestana eş değer bir ilaç kullanıyorum duphaston. Geçen hafta pazartesi kanamam oldu hemen doktorumu aradım o da acilden giriş yap beni bekle dedi. Doktorum gelene kadar bebeğe baktık çok şükür bir sorun yoktu doktorum da gelince ayrıntılı inceledi rahim ağzı biraz aşağıdaymış kanamam ondan oluyormuş(ilerleyenhaftaşarda yukarı çıkar muhtemelen dedi inşallah çıkar🙏). Rahimde kanama yoktu kese dışı kanama alanım vardı biraz. Günde 3 hap haftada bir iğne olacak şekilde tedaviye başladık. Pembe kahve şekilde 1 hafta boyunca sürdü, cumartesi tekrar kanamaya dönünce koşa koşa tekrar gittim hastaheneye her şey normal görünüyor dedi doktor bebeğim iyiymiş🙏 bu aşağıda olmasından kaynaklanıyormuş ilaçlara devam dedi. Dün baya azaldı kahve pembe arası şeklinde geliyor bugün çok şükür nerdeyse hiç yok gibi. Doktorum 2 hafta falan sürebileceğini söyledi bazen hiçbir sebep yokken bile olabiliyormuş uzunca yazdım ama içini ferah tut diye baştan anlatayım dedim canım. 9 gündür benim de sürüyor yani yavaş yavaş geçecek inşallah.🙏