Sna Bebeginizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz ve ne sıklıkta nasil hissediyorsunuz ben 19+0 haftamdayim hemen her gun bi karin grultusu bazen atma titreme gibi hissediyorum bu normal mi yoksa daha belirgin mi hisseymeliyim🤷🏻♀️
Ilawka Sna belirginlik insAllah 20 haftadan 21 haftadan sonra basliyo.18-19 hactada pit pit hiss ediyo insan
nazliiecemm Sna Ben 18.haftamda hissetmiştim karın gurultusu bağırsak hareketi gibiydi 😂 büyüdükçe tüm varlığını hissettiriyolar 26.haftadan itibaren sağ tarafımda kaburgamın altında ayaklarıyla beni baya yormuştu🤦♀️😂
Aysegulyeter Sna tam olarak 22.haftada hissettim cnm. 22 den 30 kadar cok duzensiz oluyor hareketleri 1 gun hissediyosan 2 gun neredeyse hissetmiyosun bende oyleydi. Simdi 34 haftaligiz hergun sabah aksam yerinde durmuyo fazlasiyla hissediyosun😊😊
Sna 1Anne_ ben ilk 15.haftamda hissetim kendini iyi dinle hareket ediyordur ama gunluk hareketlilikten fark etmiyor olabilirsin
ikrasmom nazliiecemm Canım benimde öyle oluyor yaa. Bende düşünüyordum acaba yavrumumu hissediyorum diyee🤣 Dediğin gibi bağırsak hareketleri gaz gibi sankiii 😁
nazliiecemm Sna Ben kavuştuum canım şimdi 3 ay 18 günlüğüz Allah sizede sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin😊
Busimss Sna o normal canım bende ilk 17.haftada su dalgası gibi hissetmeye başlamıştım. Daha sonra dediğin gibi her gün 1 kere de olsa hissettim hep. 24.haftada bir ara biraz yavaşlamıştı ama o dönem normalmiş simdi 28+4 haftalığız çok şükür düzenli hissedebiliyorum.
nazliiecemm ikrasmom Evet ilk başta anlamamıştım ama meğersen hissediyormuşum gün geçtikçe anlamıştım😂
AsyaNildaa Sna İlk bebeğimi 18+2 de hissetmiştim şimdi ikinci bebeğimi 12_13 haftalarda hissettim çok şükür.baslarda küçük olur hareketler zaten öyle büyük hareketler bebek büyüdükçe oluyor.