Deryaalperenerol rumeysa1998 ay ne güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde olur bir tane daha 😊Rabbim hakkımda hayırlısını versin
Deryaalperenerol Ysmn_11 amin inşallah ama bende de yoktur o zaman çünkü ilk defa yaşadım kanda negatif çıktı kanda hemen cikardi😞 hayırlısı hakkımızda
mls23 Deryaalperenerol benimde ilkte testte cikti kanda cikmadi sonra tekrar 6 gun sonra verdim kan yine cikmadi sonra adetim gecti kan verdim ozman cikti 😊
Erdeminannesi0219 mls23 kadının adeti geçmiş zaten öyle test yapmış idrarda neyse de kanda kesinlikle çıkardı. Az da olsa. Değeri çok düşük 5 e yakın falan olsa belki düşünülebilir
Deryaalperenerol mls23 inşallah benimde öyle olur Rabbim kucağına almayı nasip etsin dualarında unutma beni de 😊
Erdeminannesi0219 zeyzey95 beta önce kanda sonra idrarda çıkar. Yani kanda yoksa hamilelik yoktur. Testin yanlış olma ihtimali var ama kan testinde bu ihtimal yok.
Deryaalperenerol Erdeminannesi0219 valla ben çok şaşırdım 4 testtede çıkınca ama adetim hala gelmedi artık düşünüyorum kanda mi yanlışlık var diye 😞bir de mide bulandım da var acaba psikolojik mi anlayamadim
mls23 Erdeminannesi0219 ben zaten kendimin ne sekilde verdigimi soyledim gecmeden ve gectikten sonra diye canim
Ummusab Deryaalperenerol geç döllenme olabilir canım bu platformda ir bayan hatırlıyorum oda aynı böyleydi ve ikizlerini doğurdu kanı 1 hafta sonra tekrarla
Deryaalperenerol Ummusab inşallah ya hayırlısı tekrarlayacağım yarın çünkü geçen hafta vermiştim kanı
Pcoslubiranne Deryaalperenerol sonradan cikti diyorsun zaten.Buharlaşma çizgisi.Zaten olsa kanda da çikardı.
Hacerozdemir Deryaalperenerol bende oyle olmuştu 1 hafta arayla kan testi ve ultrason baktır kese görünür mü diye