Herkese merhabalar beni bilen biliyordur belki kız bebeği çok istemiştim 😂 sonrasında 13 haftalıkken düşmem sonucu acile gittiğim de ikiz gebelik olduğunu öğrenmen sonrasında onun gelişimi durmuş olup oğlumla yolumuza devam ettik . ( kısa hatırlatmadan sonra gelelim doğum hikayeme ) Arkadaşlar başta çok zorlu süreçler geçtim Benm ilk gebeliğimde oğlum Bera 34 haftalıkken erken doğmuştu o gebeliğimde çok zorlu süreçten geçtim küvezde kaldı yaşamaz bile demişlerdi çok şükür 4,5 yaşında şuan ve çok sağlıklı . Tabi onda travma yaşadığım için 2.çocuk bana hep çok uzaktı birden cesaret geldi ve 2.gebeliğime hamile kaldım cin takvimine uydum kız olsun diye 🙈 neyse hamile kaldığımı öğrendiğim an hem korku hem heyecan hepsini bir yaşadım ve bu hamileliğim de gerçekten çok zorlanmadım . Adana da doc dr Hakan hoca ya gittim başkent hastanesinde ama malesef istediğim gbi benle dikkatli bir şekilde ilgilenemedi ben meğer ikiz gebelik hamileymişim 13 haftaya kadar bunu göremedi bende dr değişikliği yapıp medline hastanesine gittim . Bu arada benim 1 kürtaj ve 4 düşük yaptım . İç karnımın dar oluşu ve yediğim herşey bebeğe yarıyordu . Erken doğum yapmak istemiyordum korkuyordum kilo boy olarak öndeydik çünkü . Çok şükür Nursel hanım 32 haftalıkken çiğer geliştirici iğne yapıldı sonrasında diyet programı uyguladık . Kasılmalarım ara ara oldu ama rabbim o dayanma gücünü hem bana hem bebişime verdi ve 22 nisan da sabah 08.19 da dünyaya gözlerini açtı 3 kilo 770 gram ve 54 cm doğdu 🙏🏻 Muhteşem ötesi bi duyguydu odama gider gitmez oğlumu odamda görmek beni çok rahatlatmıştı ilk oğlumda bu duyguyu tatamamıştım 😞 Bu arada ilk oğlum sezeryan olduğu için Buda seZeryan oldu malesef bi kaç değerim düşük olduğundan genel olmak zorunda kaldım ama ilk sezeryan daki gbi çok ağrı çok acı çekmedim anneler sadece çektiğim şey benim gaz sancısı oldu çünkü sabaha kadar . Bana verilen iğne serum dan hangisi bilmiyoruz birde alerji oldum her yerim kabardı kaşıntı oldu 😞 . He birde odamızda yerde kene çıktı arkadaşlar ben çıldırdım bana kene değil dediler ama bildiğiniz keneydi odamızı değiştirdiler o odayı da anında dezenfekte ettirdim yeni doğmuş oğlumun üstünü başını soydurup kontrol ettirdim kafayı yedim sabaha kadar çok huzursuzdum ve hemen eve gitmek istiyordum ama izin vermediler ve açıklama bile yapmadılar 😞. Gaz yapamadım ve bana lağman yapıldı sabaha karşı onla çıkabildim sonrasında eve geldik ama akşama karnım daha çok şişmeye ve sertleşmeye başladı kalbime vurdu göğüslerim sırtım acımaya başladı sabah dr aradım durum böyle tekrar hastaneye gel lagman yapılsın tekrar dediler ve tekrar yapıldı rahatlaya bildim . Eve geldim tekrar bol bol yürüdüm bol su ve lifli şeyler yedim hep o şekilde artık kendim yapmaya başladım kabız olmamak için çorba türü şeyler tükettim 4 gün boyunca oda çok iyi geldi açıkçası . Şuan iyiyim toparlandım . Aslında o kadar uzun ki hikayem kısa yazmaya çalıştım sıkılmayın diye 🙏🏻 Sormak istediğiniz soru olursa yanıtlarım . Şimdiden tüm annelere sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 🙏🏻☺️😘