191080s Arkadaşlar merhabalar. Doğuma 30 gün kaldi. 67 ile hamile kaldim ve 83um şu an. 16 kilo aldım yani. Son bir ayda da 2 kilo alsam 85 🙄 doğum yapan arkadaşlara soruyorum dogum yapinca ve kırkınız çıkana kadar ne kadar kilonuz gitti.
Byz91 191080s ilk dogumum da 9 kilo dogumda gitti kalan 9 kiloyu da emzirme döneminde sadece biraz dikkat ederek verdim. Şimdi 2 ye hamileyim bakalım inşallah bunda da hemen emzirirken dikkat ederek vermeyi düşünüyorum.
Selintetik 191080s valla ben 25 kilo almıştım 20 gün içinde 16 kilom gitti 😏 hiçbirşey yapmadım bol su içtim süt olsun diye sanırım ondan oldu öddm attım birde kişiden kişiye değişiyor
Erdeminannesi0219 191080s ben 53 le hamile kaldım 73 le doğuma gittim eve geldiğimde bi kaç gün sonr 64 e düşmüştüm ödem bebek derken 9 kilo gitmiş sadece . Daha sonra 2 kilo aldım üzerine. Oğlum 1 yaşına girince spora başlayabildim anca 66 ile spor başlangıcı 57 ile sona erdi. Şuan 59 kiloyum 😂yani kilo bu bigün orda bigün burda çokta şey yapmamak lazım 🤣
Davetsizmercimek Çok gitti 🤨 yani diyete girmiştim , çocukta emince 6 7 kg gitti . Sonra sütüm azaldı , çevreden ailemden eşimden linç yedim , diyeti bozdurdular 😃 geri hepsini aldım 😢 yanii diyet yapmayın da dikkat edin o dönem çok çabuk gidiyor gerçekten
nesli-34 Mekamu allahim mekamunun duasindan amin 🤗🤗 ya nasil 9 kilo aldiniz bende en fazla 9 kilo almak istiyorum etraftakiler Bu sefer bana tip tip bakip bakiyolar 😂😂
003342 Bende 37 haftalığım 55 ile hamile kaldım suan 65 kiloyum.Acaba doğumdan hemen sonra kaç kilom gider ki ödemim yok öyle
Suzi-1992 003342 ben de ilk doğumumda senin gibiydim 67 ile gittim doğuma 8 kilo gitmişti 1 hafta içinde
Hana_33 191080s ilk gebeliğim için konuşuyorum 89 kg doğuma girdim 40 çıkmadan 57 düştüm oda bol su ictim sadece su
Fuzuli 72 ile Hamile kaldım 94 ile doğurdum. Doğumdan bir gün sonra tartıldım 92 ye düşmüştüm şok oldum sadece iki kilomu gitti yani diye. Herkes diyor ya bir anda şu kadar gidiyor falan diye dedim ki yalanmış meğer 😁 ama iki hafta içinde 10 kilo gitti sonra 82 ye düştüm. Yani siz benim gibi panik olmayın bir kaç hafta verin kendinize hemen şak diye kilo düşsün diye bi beklentiniz olmasın yani
_zehra_ Bende 68 ile doğum yaptım. Bebiş 2070 gr doğdu. 3 kilo vermişim. Bu işte bi terslik var 🤔 ama hala büyük tuvaletime çıkamadım 3 gun oldu.belki de ondan 🤭
Faray 191080s aşağı yukarı aynı kilo almışız, emzireceğimiz için sanırım bol su içmek düzenli ve sağlıklı beslenme yeterli olacak kilo vermede, bol çikolata, tatlı hamurişili günlere elveda😁
Faray 191080s aslında çok almadık bizde zaten başlarken vardı, benim biraz boyumda var sırıtmıyordu ama şimdi çok çabuk yorulan ağır bişey oldum. Daha almasak bari ☺️