Leylmaria Kızlar merhaba ben 35+1 kac gündür uykusuz ve Agrılarım cok arttı sürekli tuvalete gidiyorum normal mi… tecrubelerinizi yazarmısınız
Burcu3509 Leylmaria aynı gündeyiz cnm. 35+1 olduk eşim yanımda uyuyor. Bende tık yok. Ağrılarım arttı arada nefesim daralıyor, ateş basıyor, uyku yok🤦♀️ ne yapıcağımı bilmiyorum 🤷♀️
Leylmaria Burcu3509 off aynen bende aynı durumdayım Acaba doguma yaklastık diyemi boyle Anlamadım Birde bebişim maşallah diyim Kıpır kıpırr Haraketli baya
Burcu3509 Leylmaria Benimde öyle maaşallahh durmuyor. Tuvalete gidip duruyorum. Doktora yazdım oda çok normal dedi. İnan doğsun istiyorum artık. Cdden son aylar daha zormuş 🤦♀️
Leylmaria Burcu3509 bende ama işte bi yandan icerde beslensin diyo zamanında gelsın diyo ama aynı septomlar sendede oldugu icin rahtladim biraz korkuyorum bişey olcak diye bu arada cinsiyeti ne bebeşin benım kızım olcak
Burcu3509 Leylmaria Erkek cnm. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin cnm. Mecbur yavrumuz için çekicez. 🤷♀️ Korkma cnm herkeste varmış bende o yüzden rahatım. Nişanı bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecek.
Leylmaria Burcu3509 Hadi bakalım hayırlısı diyelim ıkımız icinde bende beklemedeyim Az kaldi Yavrularımıza kavusalim sag saglim baska bişey istemiyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰