Yasemin0728 C-life ballı macunu kullanıp kaçıncı günde adet oldunuz? Adetlerim duzensizdir. 2 buçuk aydır adet olamadım clife ballı macunu aldım 6 gundur kullanıyorum ama hala olamadım adet. Olsam bi ona gorede günleri degerlendiricem bebek istiyoruz artik
Tugce1803 Yasemin0728 Macunu adetin 2.gününden itibaren kullanman gerekiyordu.Yumurtlama görünce de kesmen. Acil bırakmalısın kullanmayı bebek varsa bile riskte şu an.
minikos Yasemin0728 canım instagramdan bir ebenin günlüğü sayfasını bul orda adet söktürücü masaj var herkes deneyip memnun kaldığını yazmış bir dene istersen
Yasemin0728 Tugce1803 canım adetlerim düzensiz olduğu için aldım macunu yani adetim gelsinn diye sipariş verirken de belirttim eğer hamile değilseniz başlayın dediler bende basladim
sirdaass Yasemin0728 maydonoz suyu ve sogan suyu aşırı iyi geliyo aşırı ben evlenmeden önce 2-3 ayda bi adet oluyodum baya gecikmelıydı bı ara 5 ay gecıktıgını falan bılırım. Sol yumurtalıgımda kıstım vardı cocugun olmaz senın bıle dedıler ama cok sukur suan hamıleyım 6.5 aylık. Evlendıkten sonea da gayet duzene gırmıstı kadın dogum doktoruna gorun derım bı gercı oyle herseyı denemek ne kadar dogru olur bılemem belki yumurtalıklarınla alakalı bı durum vardır
Yasemin0728 sirdaass sağol canım. Yumurtalık tembelliği var canım bende ondan adetlerim duzensiz oluyo